2777
2789
عنوان

بچه ها نیان

147 بازدید | 13 پست

دوستان من این ماه با تاخیر پریود دکتر برام پرژسترون زد ک ای کاش نمی‌زد بافاصله بعد از زدنش پریود شدم دو روز اول لکه بینی داشتم دوروز بعدش خونریزی و تا ب الان ک روز هشتم میشه خونریزی خیلی کمممم در حد چند قطره در روز ولی قطع نمیشه کلافم کرده آخه پریودایه قبلیم تا روز هفت دیگه تموم بود و اینکه دکتر بهم گفته بود روز پنجم ب بعد مارلین مصرف کن مصرفم میکنم ولی اصلاااا قطع نمیشه دیشب دوبارع رفتم دکتر بهم دوفامد و مفنامیک داده مفنامیک و انداختم ولی میگم دوفامد با مارلین تداخل نداره؟ دوفامد خودش لکه بینی نداره؟ پروژسترون کوفتی کی اثرش میره؟ توروخدا هرکی چیزی می‌دونه 

تجربه گُرگت میکنه :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان این چه چیز بدی بود اینجوری عنوان زدی😂🤦🏻‍♀️

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

الان همه دخترا حتی بچه ام باشن پریود میشن چرا نباید اگاهی لازم راجب پریودی نداشته باشن که عنوان نوشت ...

چون بچها تجربه ندارن ک الان دیگه سایت قدیم نیس همشوووون بچه های سن پایین و مردااا جمع شدن دقت کنی تاپیکا همش چرتو پرت دیگه ب حل مسائل زنونه و بارداری توجه نمیشه و اکثرا تاپیکا با این موضوع بی پست بی نتیجه میمونه

سونو کرد بعد دارو داد ؟

اگه اره 

دارو بهت نساخته صبوری کن تا تموم شه

راهی نداره 

اگه سونو نکرده احتمال کیست هست که اون باعث شده لکبینی بیوفتی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سونو کرد بعد دارو داد ؟اگه اره دارو بهت نساخته صبوری کن تا تموم شهراهی نداره اگه سونو نکرده احتمال ک ...

ارع عزیزم سونو کرد یه کیست هموراژیکم داشتم ک گف مارلینم مصرف کن یعنی کیست باعثه قطع نشدن شده؟  دوفامد مصرف کنم قطع میشه؟ چقد طول می‌کشه قطع شده😭

همون کیست باعث شده 

این کیست داره دفع میشه با دارو 

یه وقت به خونریزی شدید و لخته افتادی نترس 

بعدش دفع میشه و تمام 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

همون کیست باعث شده این کیست داره دفع میشه با دارو یه وقت به خونریزی شدید و لخته افتادی نترس بعدش دفع ...

دوفامد چی؟ ب نظرت از فردا بخورم ؟ دکتر دیشبیه گف هم مارلین هم دوفامد ولی تو اینجا میگن ک دوفامد لکه بینی میاره🤦 بخدا دکتراام دیگه حالیشون نی چندوقت پیش پسرم سرماخورده بود دکترش شربت اسهال داده بود درحالیکه پسرم اصن اسهال نداش:/

دوفامد چی؟ ب نظرت از فردا بخورم ؟ دکتر دیشبیه گف هم مارلین هم دوفامد ولی تو اینجا میگن ک دوفامد لکه ...

دقیق درباره داروهات نمیدونم عزیزم 

فقط میدونم داری کیست دفع میکنی 

روندش همینه لکبینی خونریزی لخته لکبینی