2777
2789
هیغصه نخوراز من عقب تر نیستینه من سال اوله پشت موندم ولی اصلا از شرایطم استفاده نکردم

میفهممت 

هی... 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مشکلمم اینه که این هفته آزمون دارم💔

رسیدی به بودجه؟ من درگیر امتحانا بوذممم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

وای خدا منم از هر کی پرسیدم گفت میشه 😂من از یه ترم اولی که پرستاره پرسیدم گفت میشه

ایشالا میشه ستی جونم

بیا تمام تلاشمونو کنیم🫂

میدونم یروز تاپیک میزنیم میگیم تونستیم🥲🤍

نه💔اگه رسیده بودم که الان کف نی نی سایت نبودم ابجی قشنگم🥲🤍

🥲🥲🥲

ایشالا میشه ستی جونمبیا تمام تلاشمونو کنیم🫂میدونم یروز تاپیک میزنیم میگیم تونستیم🥲🤍

چی میشه مهر هممون به اون چیزی که میخوایم رسیده باشیم 🥲

ولی کنار خیال بافی باید تلاش هم کرد ‌.. بیا بخونیم 

چی میشه مهر هممون به اون چیزی که میخوایم رسیده باشیم 🥲ولی کنار خیال بافی باید تلاش هم کرد ‌.. بیا ب ...

واقعاا

چی میشه مهر هممون به اون چیزی که میخوایم رسیده باشیم 🥲ولی کنار خیال بافی باید تلاش هم کرد ‌.. بیا ب ...

ایشالا که میرسیم🥹❤️

اره،تلاش و تکرار...کاش بشه سر مشق هر روزمون🤍

بچه ها من خیلیا رو شنیدم از بهمن شروع میکنن رتبه های سه رقمی اینا میارن

دوازدهمین؟تا فصل یا صفحه چند شیمی دارین؟

تا آخر فصل 2 

62 صفحه