2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه اصلاااااا 

از موقع شروع امتحانا مریض شدم وانقدر همه چی بهم ریخت که یه دونه تستم نزدم 

الانم که میتونم نمیدونم چرا یه طوری شدم که هیچ جوره نمیتونم بشینم پای درس درست حسابی با استرس و عذاب وجدان نشستم یه گوشه 

سلام 

تجربی ام

حس میکنم درسارو نمیتونم جمع کنم چند روزی هست درست درس نمیخونم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

سلام عزیز دلمتجربیمفعلا تلاشام کم شده انگیزمم هیدوست داشتم ببینم بقیه در چه حالن

همه همینن

درگیر امتحانای ترم اول نیستی؟ 

من پدرم درومده از ترم اول مشاورمم اصرار داره حتما باید بخونی امتحانارو که نیم سال اول جمع بشه 

کلی حس میکنم عقبم 

هرچی سعی میکنم نمیتونم برسم 

باایتمکه از دهم خوندم ولی یازدهم شل کزدم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

وای نه اصلاااااا از موقع شروع امتحانا مریض شدم وانقدر همه چی بهم ریخت که یه دونه تستم نزدم الانم که ...

الهیی🫂

دقیقا هممون این روزا همینیم

منم با استرس درس نمیخونم🥲

(نا امید نباش به این فک کن حداقل استرسشو داری،یه وقتایی هست من حتی بابت نخوندنم استرسم ندارم این دیگه ترسناکه واقعا🥲😂💔)

سلام عزیز دلمتجربیمفعلا تلاشام کم شده انگیزمم هیدوست داشتم ببینم بقیه در چه حالن

بچه ها با پایه ی قوی که یه مرور کنم مطالب دهم یازدهم یادم میاد میتونم پزشکی بیارم این مدت؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

همه همینندرگیر امتحانای ترم اول نیستی؟ من پدرم درومده از ترم اول مشاورمم اصرار داره حتما باید بخونی ...

هی

غصه نخور

از من عقب تر نیستی

نه من سال اوله پشت موندم ولی اصلا از شرایطم استفاده نکردم