tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 عنوان کنکوریا✨📚 299 بازدید | 58 پست اگه هستید بیاید بگید در چه حالی هستید؟امید،انگیزه،حال خوب و...همه چی رواله؟ 1403/10/18 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8270 سلام قشنگم کنکوریم رشتت چیه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
mahtab232 عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 6030 وای نه اصلاااااا از موقع شروع امتحانا مریض شدم وانقدر همه چی بهم ریخت که یه دونه تستم نزدم الانم که میتونم نمیدونم چرا یه طوری شدم که هیچ جوره نمیتونم بشینم پای درس درست حسابی با استرس و عذاب وجدان نشستم یه گوشه
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 سلام قشنگم کنکوریم رشتت چیه سلام عزیز دلمتجربیمفعلا تلاشام کم شده انگیزمم هیدوست داشتم ببینم بقیه در چه حالن
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 به نظرت میشه تو این زمان کم پرستاری آورد تو منییا من توامسئوال منم هستمن از هرکی پرسیدم میگن میشه:)
ماه1آسمون عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 6286 سلام تجربی امحس میکنم درسارو نمیتونم جمع کنم چند روزی هست درست درس نمیخونم دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃♀️🗿
دخترمهربوننن عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 5146 خسته شدم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8270 سلام عزیز دلمتجربیمفعلا تلاشام کم شده انگیزمم هیدوست داشتم ببینم بقیه در چه حالن همه همینندرگیر امتحانای ترم اول نیستی؟ من پدرم درومده از ترم اول مشاورمم اصرار داره حتما باید بخونی امتحانارو که نیم سال اول جمع بشه کلی حس میکنم عقبم هرچی سعی میکنم نمیتونم برسم باایتمکه از دهم خوندم ولی یازدهم شل کزدم و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
seti08 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1127 تو منییا من توامسئوال منم هستمن از هرکی پرسیدم میگن میشه:) وای خدا منم از هر کی پرسیدم گفت میشه 😂من از یه ترم اولی که پرستاره پرسیدم گفت میشه
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 وای نه اصلاااااا از موقع شروع امتحانا مریض شدم وانقدر همه چی بهم ریخت که یه دونه تستم نزدم الانم که ... الهیی🫂دقیقا هممون این روزا همینیممنم با استرس درس نمیخونم🥲(نا امید نباش به این فک کن حداقل استرسشو داری،یه وقتایی هست من حتی بابت نخوندنم استرسم ندارم این دیگه ترسناکه واقعا🥲😂💔)
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8270 سلام عزیز دلمتجربیمفعلا تلاشام کم شده انگیزمم هیدوست داشتم ببینم بقیه در چه حالن بچه ها با پایه ی قوی که یه مرور کنم مطالب دهم یازدهم یادم میاد میتونم پزشکی بیارم این مدت؟ و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
tanin_naz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 همه همینندرگیر امتحانای ترم اول نیستی؟ من پدرم درومده از ترم اول مشاورمم اصرار داره حتما باید بخونی ... هیغصه نخوراز من عقب تر نیستینه من سال اوله پشت موندم ولی اصلا از شرایطم استفاده نکردم