دقیقا کپی خودمی چقدر خوب که تونستی خودت و جمع و جور کنی انشاالله که همیشه همین جوری باشی انشاالله من ...
بخدا خودش یکبار بهم گفت تو صدات خیلی قشنگه اون موقع ها که هنوز ازدواج نکرده بودیم هر روز صبح منتطر بودن صداتو بشنوم همیشه صدات آرامش بخش بود و هر حرفی میزدی متو تحت تاثیر قرار میدادی.الان چرا یادت رفته؟ تو میتونی با هموون تن اروم صدات منو مجاب کنی حتی اگه خودت مقصر باشی راحت با آرامش منو قانع کنی.اما انقدر داد میزنی که از همون لحطه اول من مثل یک گربه پنجولام رو بیرون میدم.از اون موقع خیلی سعی میکنم اروم حرف بزنم.کلمات رو درست انتخاب کن بشین و بفرما و بتمرگ بک معنی داره اما انتخابشون خیلی مهمه.راستی هیچوقت هیچوقت خونواده ها رو درگیر نکنین خدایی نکرده تو دعوا به هیچ عنوان بهشون بی احترامی نکنید
از ته دلم ارزو میکنم روز به روز زندگیت ارومتر و قشنگتر باشه.این بالا پایینا توی زندگی همه هست برای وجودش از ته دل شاکر باش و از خدا سلامتی و برکت زندگیت رو بخواه یا ودود رو هم زیاد بخون.
از ته دلم ارزو میکنم روز به روز زندگیت ارومتر و قشنگتر باشه.این بالا پایینا توی زندگی همه هست ...
الهی قربونت برم من نازنین منم برات متقابلا همین آرزو رو میکنم انشاالله همیشه در کنار عزیزانت خوش و سلامت و با آرامش زندگی بکنی چشم ممنون ازت که راهنمایی کردی وقت گذاشتی بهترین ها رو برات میخوام عزیزم 😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚
خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
به به ! عجب روش قشنگي و چقدر قشنگ داري به همه آموزش ميدي؟ از كي يادگرفتي؟ آدمها بايد يادبگيرند كه اش ...
شما یاد نگیر انگار من دست و پای کسی رو بستم، عزیزم موسی به دینش خودش عیسی هم به دین خودش، من با روش خودم تو زندگیم موفقم شمام با روش خودت تو زندگیت موفق باش😒😒😒