2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست
خوش به حالت شوهرت درک میکنه فهمیده است شوهر من تو این چیزها درکش پایین چند سال من بهش میگم میگه یعنی ...

منم خیلی طول کشید تا به همسرم بفهمونم کلی مقاله براش خوندم کلی برنامه هایی که درمورد این شرایط توضیح میداد رو با هن دیدیم که الان تقریبا درک میکنه منم از چند روز قبلش مراقب تعذیه و قرص اهنم هستم که بداخلاقی هام کمتر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نطر من اصلا بد نیست که عذر خواهی کردی قرار نیست که شمشیر ببندیم و بجنگیم اومدیم زندگی کنیم ...

چقدر زیبا گفتی انشاالله که هیج وقت مشکلی بینتون پیش نیاد عزیزم چشم همین کار و میکنم به قول قدیمی ها راست میگن زمان حلال مشکلاته منم سرم وگرم میکنم انشاالله درست بشه دعا کنید برام 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
دمت گرم بازم تونستی انشاالله که همیشه زندگی وقف مراد دلت باشه همیشه خوب و خوش باهاش زندگی کنی عاشقت ...

زندگي هيچ وقت بر وفق مراد نميشه.چون ادما زياده خاهن ب هرچي ميرسن ي چيز ديگه ميخان.خدارو شكر شايد بر وفق مرادم نباشه .اما من ارامشمو تونستم حفظ كنم خونسرد باش.جز تايم پري ك موجه😜😜😜

منم خیلی طول کشید تا به همسرم بفهمونم کلی مقاله براش خوندم کلی برنامه هایی که درمورد این شرایط توضیح ...

منم اهن بدنم کم بهمم قرص دادا یادم میره چه خوب که گفتی این موضوع رو  بنویسم یه جا یادم نره 

مرسی گلم حتما میرم عزیز دلی تو انقدر مهربونی 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

عزیزم، حتما برو خیلی ناراحتتم، اگه اعتقادم داری یه چیزی نذر کن انشالله درست بشه😘

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
زندگي هيچ وقت بر وفق مراد نميشه.چون ادما زياده خاهن ب هرچي ميرسن ي چيز ديگه ميخان.خدارو شكر شايد بر ...

الهی فداتشم من راست میگی واقعا ادم ها زیاده خواهن واقعا ادم باید آرامش داشته باشه برای همهتون این آرامش قلبی رو میخوام 

عزیزم، حتما برو خیلی ناراحتتم، اگه اعتقادم داری یه چیزی نذر کن انشالله درست بشه😘

فداتشم من انقدر دلت پاک و مهربون عزیز دلم اره اعتقاد دارم نذر میکنم خوب شد گفتی برات ارزوی بهترین ها رو دارم که بهترینی دوستم 

الهی فداتشم من راست میگی واقعا ادم ها زیاده خواهن واقعا ادم باید آرامش داشته باشه برای همهتون این آر ...

چقدر مهربون صحبت ميكني.مرسي .اميدوارم مشكلاتت حل بشه.ك حتمن حتمن ميشه.🙏🏼🙏🏼

چقدر مهربون صحبت ميكني.مرسي .اميدوارم مشكلاتت حل بشه.ك حتمن حتمن ميشه.🙏🏼🙏🏼

مرسی قربونت برم خودت مهربونی فکر میکنی همه مثل خودت ماهن مرسی از دعای قشنگت الهی آمین انشاالله مشکلات همه حل بشه مشکلات ما هم در کنارش حل بشه 

چقدر زیبا گفتی انشاالله که هیج وقت مشکلی بینتون پیش نیاد عزیزم چشم همین کار و میکنم به قول قدیمی ها ...

گلم منم کاملا مثل تو بودم هر وقت دعوامون میشد اولین پرخاش از طرف من بود بداخلاقی میکردم همه چیز رو قاطی میکردم چند بار هم خونه مامانش اینا سردرد گرفتم خخخ

بعد فهمیدم خیلی مواقع من حق دارم اما چون داد میزنم و رشته کلامم رو نمیتونم سر همون موضوع ناراحتیم فقط ببندم و به شرق و ِغرب میرم اخرش گناهکار میشم

الان که بحثمون میشه باورت نمیشه انگشتام رو تو هم میکنم و با تمام وجودم به خودم میگم داد نزنیا آروم اروم فقط در مورد همین موضوع حرف بزن بعد اگه نتونم جمع کنم خودم رو میگم متاسفم نارحتت کردم ولی فکر میکنم من مقصر نطستم فرصت بده کلمات رو پیدا کنم حرف میزنیم و حتی اگه اون بداخلاقی کنه من میگم الان حرف ننیزنم تا فکرم جمع نشه باز شر درست میکنما😃معمولا اوکم میره تو حیاط چند دقییقه بعد که اون اتیش اول خاموش سد حرف میزنین گاهی وقتام میگه باشه فردا

گلم منم کاملا مثل تو بودم هر وقت دعوامون میشد اولین پرخاش از طرف من بود بداخلاقی میکردم همه چیز رو ق ...

دقیقا کپی خودمی چقدر خوب که تونستی خودت و جمع و جور کنی انشاالله که همیشه همین جوری باشی انشاالله منم بتونم راست میگی ماها واقعا حق باهامون اما به قول خودت چون داد  و بیداد میکنیم اخر سر گناه کار میشیم همه ی تقصیر ها هم میفته گردنمون واقعا حقیقت و گفتی