2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست
😂😂😂😂😂😂اخه میدونی دوستم خونه ی مامانش هر هفته میریم ولی خونه ی بابام زیاد نمیریم شاید چند ماه ه ...

نه يخورده بهانست.خساس شده.چه بد ك توازن بر قرار نيست.خب همينو بگو .بگو خونه مادر شوهرم راحتم واسه همين خرفمو  ميزنم.ناراحتي ؟ميخاي چند ماه يبار بيام بي سر درد

نه يخورده بهانست.خساس شده.چه بد ك توازن بر قرار نيست.خب همينو بگو .بگو خونه مادر شوهرم راحتم واسه هم ...

بهش میگم خوب خودت تنها برو اگه انقدر من ناراحتتون میکنم نمیام که نه تو ناراحت بشی نه خانوادت میگه باشه ولی باز من و زور میکنه میبره 😣😣😣😣

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر زنان باید برم یا دکتر روانپزشک 

از من بپرسی میگم برای دردت دکتر زنان برای زندگیت روانشناس، تو هنوز خیلی جوونی زندگیتو با همین وضعیت ول نکن و بگو مجبورم بسازم. تکون بده خودتو برو یه مشاور خوب 

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
از من بپرسی میگم برای دردت دکتر زنان برای زندگیت روانشناس، تو هنوز خیلی جوونی زندگیتو با همین وضعیت ...

اخه میدونی من گفتم که بخاطر سختی هایی که کشیدم خیلی میترسم از شکست  بهترین دوران زندگی من تو بدبختی و بی پولی و اوارگی و بی مادری هزار مصیبت که نمی تونی فکرش و بکنی گذشت نمی تونم این زندگی هم خراب کنم می ترسم از این بدتر بشم واقعا توان  شکست و ندارم باورت نمیشه اما اگه قرار باشه زندگیم خراب بشه بهتره بمیرم چون اگه خانوادم یه ذره امید داشتم بر میگشتم ولی امیدی به خانوادم نیست توان از نو ساختنم ندارم 

من ب شوهرم فهموندم 

خوش به حالت شوهرت درک میکنه فهمیده است شوهر من تو این چیزها درکش پایین چند سال من بهش میگم میگه یعنی چی یعنی همه زن ها اینجوری میشن 

از من بپرسی میگم برای دردت دکتر زنان برای زندگیت روانشناس، تو هنوز خیلی جوونی زندگیتو با همین وضعیت ...

ولی یه مشاور میرم حتما 

خوش به حالت شوهرت درک میکنه فهمیده است شوهر من تو این چیزها درکش پایین چند سال من بهش میگم میگه یعنی ...

اشتباه نكن شوهر من شكاك بد دل بد اخلاق نجوش.قهر قهرو .تميز،خوشگل،حرف شنو در مسايل بچه.كار كن و كمك در منزل.خب خوبي داره بديم زياد داره.ادما تلفيق هردوشن سر همين پريود كلي زمان گذاشتم تا تونستم بابا تو اين تايم منو تحمل كن 

اخه میدونی من گفتم که بخاطر سختی هایی که کشیدم خیلی میترسم از شکست  بهترین دوران زندگی من تو بد ...

هیچوقت هیچوقت یه مشاور نمیگه بیا جداشو مگر اینکه قضیه خیلی حاد باشه که مال شما بیشتر شبیه لجبازی بچه هاس، مشاور چون نزدیکته و تجربه داره میگه چجوری برخورد کنی یا چه کارایی بکنی که زندگیت بهتر بشه و بتونی با آرامش کنار شوهرت زندگی کنی. اگرم دیدی خدایی نکرده داره بد مشاوره میده عوضش کن همین.قرار نیست اون بدبخت زندگیتو بریزه بهم که

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
اخه من یه اخلاق خیلی بدی که دارم از اون دسته از ادم ها هستم که طاقت کم محلیش و ندارم اعصابم خورد میش ...

عزیزم به نطر من اصلا بد نیست که عذر خواهی کردی قرار نیست که شمشیر ببندیم و بجنگیم اومدیم زندگی کنیم همین که انقدر درک و شعور دارین که وقتی متوجه اشتباهتون شدین عذر خواهی کردین برای هنسرتون خیلی ارزش داره

منو و همسرم وقتی بحثمون میشه هر کس که مقصر باشه عذر خواهی میکنه و چون هنوز امکان داره طرف مقابل ناراحت باشه به همدیگه زمان میدیم تا آروم شیم .من وقتی همسرم رو میبخشم دلش میخواد زود همه چی روبه راه شه و من خندون بشم اما وقتی من مقصرم همسرم میگه بحثمون تمومه ولی یکم زمان بده تا اروم شم که یکی دوساعت معمولا طول میکشه.منم اصلا کاریش ندارم دیگه میرم تو اتاق کتاب میخونم بعد خودش میاد پیشم.یکم زمان بده همسرت آروم شه

اشتباه نكن شوهر من شكاك بد دل بد اخلاق نجوش.قهر قهرو .تميز،خوشگل،حرف شنو در مسايل بچه.كار كن و كمك د ...

دمت گرم بازم تونستی انشاالله که همیشه زندگی وقف مراد دلت باشه همیشه خوب و خوش باهاش زندگی کنی عاشقت باشه همیشه دوست داشته باشین همیشه هم و 

هیچوقت هیچوقت یه مشاور نمیگه بیا جداشو مگر اینکه قضیه خیلی حاد باشه که مال شما بیشتر شبیه لجبازی بچه ...

مرسی گلم حتما میرم عزیز دلی تو انقدر مهربونی 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗