2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تو یه امتحانی بکن ضرر که نداره، بعدشم مثه اینکه شوهرت خیلی رو خانوادش حساسه روزایی که حالت خوب ...

اره خیلی حساس ولی خوب این فکر خوبیه که نرم 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
فردا صبحم دوباره بحثتو بزار شاید یک آدم حرفه ای پیدا شد تونست بیشتر کمکت کنه که چجوری با شوهر بدقلق ...

باشه عشقم مرسی که بودی راهنمایی کردی عزیزم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

چشم من وقت میدم شما هم دعا کنید عزیزم 😘😘😘😘😘

مریم جونی نگران نباش منم مثل تو طاقت کم محلیشو نداره حتما خیلی تند برخورد کردی انتظارشو نداشته با محبت همه چی حله اون الان سردی میکنه شما نباید لج کنی مثل خودش برخورد کنی هم عادت میکنه به سردیت هم اینکه ازت رونده میشه واسه رفتارم حدو مرز تائین کن چه از لحاظ محبت چه خشم 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

بچه ها از همتون ممنونم دلم یکم آروم شد انشاالله خدا خیرتون بده یکم سبک شدم بخدا 😚😚😚😚😚😚😚🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷🌷🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼🌸🌸🌸💐🌻💐🥀🥀🥀🥀🥀🥀⚘⚘⚘⚘🌷🌷🌷🌹🌹🌹تقدیم به همتون دوستای گلم

مریم جونی نگران نباش منم مثل تو طاقت کم محلیشو نداره حتما خیلی تند برخورد کردی انتظارشو نداشته با مح ...

اره سرد برخورد میکنه راستش دلم میشکنه منم اولین باره باهاش سردم اخه کتکم زد یادم مونده از دلم نرفته ولی چشم من از فردا باهاش گرم میگیرم ببینم چه جوابی میده مرسی عزیز دلم قربونت برم من 🌻🌻🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🌷🌷🌷

آها راستی همون دوست من شوهرش زیاد از این حرفا میزد که من نمیخوامتو، تو پشتوانه نداریو اینا،  ولی جوابی که این بنده خدا میداد این بود که باشه،هر موقع بخوای جدا میشیم ، فقط قبلش به من نگو یهو برگه جدایی رو بیار اینجوری بهتره آرامشمون تا وقتی کنار هم هستیم بهم نمیخوره؛ بیا بدون خاطرات بد جدا بشیم.

گفتم شاید به دردت خورد این جمله ها

شبت خوش😙

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
بهش میگم چرا حرف نمیزنی با من چرا بهونه میگیری چرا دعوا همش میگه حوصلت و ندارم دیگه نمیخوامت میگم مگ ...

بگو هر وقت مثل قبل شدي قول ميدم يا خونه مامانت سر درد نگيرم يا خونه بابام حتمن بگيرم.🤗🤗بگو بخاطر رفتار تو

آها راستی همون دوست من شوهرش زیاد از این حرفا میزد که من نمیخوامتو، تو پشتوانه نداریو اینا،  ول ...

مرسی عزیزم فدای قلب مهربونت بشم من اخه تو چرا انقدر ماهی دست گلت درد نکنه 😘😘😘😘😙😙😙😙😙🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

بگو هر وقت مثل قبل شدي قول ميدم يا خونه مامانت سر درد نگيرم يا خونه بابام حتمن بگيرم.🤗🤗بگو بخاطر ر ...

😂😂😂😂😂😂اخه میدونی دوستم خونه ی مامانش هر هفته میریم ولی خونه ی بابام زیاد نمیریم شاید چند ماه هم بشه نریم حالا من سر دردم بگیرم اونجا نمیگم که بابام ناراحت بشه بگه بعد چند ماه اومدن سر دردش و برای من اورده غیر از اینه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792