2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست
دو هفته گذشته تازه سر کوچیک ترین چیزم بهونه میگیره الکی

اره میگم که جمعه رفتیم خونه ی مامانش بعد اشپز خونشون تو حیاط منم سینوزیتم عفونت کرده دو سه رفعه رفتم اشپزخونه سرم باد خورد سردرد بد شدم گفتم سرم درد میکنه حالا میگه چرا گفتی سرت درد میکنه

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
دو هفته گذشته تازه سر کوچیک ترین چیزم بهونه میگیره الکی

خب راحت بهش بگو .بگو قبول اشتباهت ب اين معني نبوده ك تو قهر بموني.ميخاستي ك قهرو دعوا اينطوري نشه.داره عكس عمل ميكنه.و اين حس بدي داره بهت ميده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=49886691]اره میخوام بمونم چون چاره ای ندارم باید بمونم من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم یک سال و نیمم بود مادرم گ ...[/QUOTE]

عزيزم پس معلومه تواناييت بالاست  و دختر قوي هستي.اگر ميتوني مشاوره برو

بهت كمك ميكنه.تو همين سايت هم فكر كنم ميتوني بگي مشكلت .مشاور دارن

اونا بهتر ميتونن نظر بدن و كمكت كنن

👩🏻

استارتر جان ببین اولین راه اینه که روزایی که عادتی کلا نقل مکان کنی خونه پدرت، یعنی یک هفته خونه نباش

دومین راه اینه که با مادرش از در دوستی دربیای بگی بهش توضیح بده به شوهرت که تو این مواقع باهات کل کل نکنه

چن سالته؟؟؟؟

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
خب راحت بهش بگو .بگو قبول اشتباهت ب اين معني نبوده ك تو قهر بموني.ميخاستي ك قهرو دعوا اينطوري نشه.دا ...

بهش میگم چرا حرف نمیزنی با من چرا بهونه میگیری چرا دعوا همش میگه حوصلت و ندارم دیگه نمیخوامت میگم مگه من چیکارت کردم میگه تو چرا مثلا اومدی خونه ی مامان من سردرد شدی جرا خونه ی بابات میری سردرد نمیشی 

استارتر جان ببین اولین راه اینه که روزایی که عادتی کلا نقل مکان کنی خونه پدرت، یعنی یک هفته خونه نبا ...

من ۲۸ سالمه عزیزم مادر شوهرم از این ادم هایی نیست که با پسرش از این حرفا بزنه یه زن قدیمی سنشم زیاد 

[QUOTE= 49886691 ]اره میخوام بمونم چون چاره ای ندارم باید بمونم من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم یک سال ...

مرسی عزیزم از لطفت ممنون از راهنماییت خیلی ممنونم ازت عزیزم ارزوی بهترین هارو برات دارم

من ۲۸ سالمه عزیزم مادر شوهرم از این ادم هایی نیست که با پسرش از این حرفا بزنه یه زن قدیمی سنشم زیاد& ...

حالا تو یه امتحانی بکن ضرر که نداره، بعدشم مثه اینکه شوهرت خیلی رو خانوادش حساسه روزایی که حالت خوب نیست زنگ بزن بهشون بگو به این دلیل نمیتونی بری خونشون چون ممکنه با همسرت دعواتون بشه.

میتونی چن روز خونه نباشی؟

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
اه اه چقدر تو این نی نی سایت راهنماییهای بدی میکنن تو رو خدا اینجا نظر نخواهید خودتون عقل دارید دیگر ...

خدای سختتتتتتت باهات موافقم 100 لایک تقدیمت

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
حالا تو یه امتحانی بکن ضرر که نداره، بعدشم مثه اینکه شوهرت خیلی رو خانوادش حساسه روزایی که حالت خوب ...

نه امکانش نیست که نباشم شوهرم نمیزاره