2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست
دقیقا کپی خودمی چقدر خوب که تونستی خودت و جمع و جور کنی انشاالله که همیشه همین جوری باشی انشاالله من ...

بخدا خودش یکبار بهم گفت تو صدات خیلی قشنگه اون موقع ها که هنوز ازدواج نکرده بودیم هر روز صبح منتطر بودن صداتو بشنوم همیشه صدات آرامش بخش بود و هر حرفی میزدی متو تحت تاثیر قرار میدادی.الان چرا یادت رفته؟ تو میتونی با هموون تن اروم صدات منو مجاب کنی حتی اگه خودت مقصر باشی راحت با آرامش منو قانع کنی.اما انقدر داد میزنی که از همون لحطه اول من مثل یک گربه پنجولام رو بیرون میدم.از اون موقع خیلی سعی میکنم اروم حرف بزنم.کلمات رو درست انتخاب کن بشین و بفرما و بتمرگ بک معنی داره اما انتخابشون خیلی مهمه.راستی هیچوقت هیچوقت خونواده ها رو درگیر نکنین  خدایی نکرده تو دعوا به هیچ عنوان بهشون بی احترامی نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خودش یکبار بهم گفت تو صدات خیلی قشنگه اون موقع ها که هنوز ازدواج نکرده بودیم هر روز صبح منتطر ب ...

چقدر قشنگ حرف میزنی عزیزم واقعا حرفات تو ذهنم نشست واقعا همسرت راست میگه که خوب ادم ها رو مجاب میکنی منم تحت تاثیر قرار گرفتم 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
بخدا خودش یکبار بهم گفت تو صدات خیلی قشنگه اون موقع ها که هنوز ازدواج نکرده بودیم هر روز صبح منتطر ب ...

راست میگی صحبت کردن و حرف زدن خیلی تاثیر دار باید تمرین کنم تو خونه با خودم 

از ته دلم ارزو میکنم روز به روز زندگیت ارومتر و قشنگتر باشه.این بالا پایینا توی زندگی همه هست  برای وجودش از ته دل شاکر باش  و از خدا سلامتی و برکت زندگیت رو بخواه یا ودود رو هم زیاد بخون.

ممنونم عزیزم از لطفت

از ته دلم ارزو میکنم روز به روز زندگیت ارومتر و قشنگتر باشه.این بالا پایینا توی زندگی همه هست   ...

الهی قربونت برم من نازنین منم برات متقابلا همین آرزو رو میکنم انشاالله همیشه در کنار عزیزانت خوش و سلامت و با آرامش زندگی بکنی چشم ممنون ازت که راهنمایی کردی وقت گذاشتی بهترین ها رو برات میخوام عزیزم 😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

اشتباه کردی، یه زن هیچوقت نباید عذر خواهی کنه حتی اگه اشتباه از تو بود.

به به ! عجب روش قشنگي و چقدر قشنگ داري به همه آموزش ميدي؟ از كي يادگرفتي؟ آدمها بايد يادبگيرند كه اشتباهاتشون و بپذيرند .

به به ! عجب روش قشنگي و چقدر قشنگ داري به همه آموزش ميدي؟ از كي يادگرفتي؟ آدمها بايد يادبگيرند كه اش ...

شما یاد نگیر انگار من دست و پای کسی رو بستم، عزیزم موسی به دینش خودش عیسی هم به دین خودش، من با روش خودم تو زندگیم موفقم شمام با روش خودت تو زندگیت موفق باش😒😒😒

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
چقدر خوبه که وقتی مقصرید میتونید معذرت خواهی کنید من که نمیتونم فقط عذاب وجدان میکشم و خودخوری میکنم ...

اخه دیگه زندگی زناشویی ادم نباید غرور داشته باشه وقتی اونم مقصر باشه من انتظار دارم بیاد معذرت خواهبی کنه عزیزم