2777
2789
عنوان

کیا لاغر شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4855 بازدید | 61 پست

ولی مثلا خواهر من اینجوریه که از بچگی استایلش تپلی و گرد بود خودشو کشت لاغر نشد که نشد دیگه خسته شد ول کرد 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من از این شخصیت‌ها بودم که همیشه فکر میکردم معده م هرچی بخورم جا داره.اصلا باورم نمیشد که یه روز از غذا سیر بشم و کنار بکشم.

رفتم دکتر رژیم گفت نمیخواد رژیم بگیری مثل همیشه غذاتو بکس تو بشقاب فقط یه قاشقشو برگردون یا یه لقمه از نونتو نخورو ....

خیلی راحت

منم اومدم همین کارو کردم الآن دوهفته میشه که دارم رعایت میکنم واقعا معدم جمع شده.کم غذا شدم زود سیر میشم.امشب با سالاد سیر شدم دیگه جای خوردن غذا نداشتم

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
ولی مثلا خواهر من اینجوریه که از بچگی استایلش تپلی و گرد بود خودشو کشت لاغر نشد که نشد دیگه خسته شد ...

منم از بچگی تپلم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
استارتر من از این شخصیت‌ها بودم که همیشه فکر میکردم معده م هرچی بخورم جا داره.اصلا باورم نمیشد که یه ...

بخدا منم معدم‌جمع شده ولی کم‌نمیکنم خسته شدم 

رژیم شیر دیگه چه جوری؟

صبحونه یه لیوان شیر و خرما نهار دو تا لیوان شیر و خرما عصرونه هم همین طور شام سالاد و مرغ کبابی یا ابپز 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام منم با رژیم دکتر کرمانی حدودأ توی 8 ماه 30 کیلو کم کردم

چه عالی.شنیدم خیلی سخته رژیمش آره؟؟؟ برنگشت؟؟

الان ازون رژیمه که حساب کنم تقربا بیست روزه که روزی نیم ساعت ورزش تپل میکنم غذامم خیلی کم شده اما هی ...

خب عزیز صبر کن اولشه تازه بیست روز گذشته تازه چربی ها دارن خورد میشن شکسته میشن تا اب بشن یوی دو ماه طول میشه عجله نکن 

خب عزیز صبر کن اولشه تازه بیست روز گذشته تازه چربی ها دارن خورد میشن شکسته میشن تا اب بشن یوی دو ماه ...

شایدم . انشالله