2777
2789
عنوان

کیا لاغر شدن؟

4854 بازدید | 61 پست

دوستان کیا وزن زیادی کم کردن بیان بگن چه جوری و چقدر و در عرض چند وقت . بلکه روحیم بیشتر شه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
من دخترم که به دنیا اومد خیلی چاق شده بودم به ۸۴ رسیدم که ۸ ماهگی دخترم رفتم دکتر تغذیه رژیم شیردهی ...

میشه اسم دکترشو بگید و کجاست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر مهسا قاضی عسگر اکباتان بود الان آدرس دقیقشو ندارم

خیلی خوب بود؟راحت بود؟دقیق اجرا میکردی؟؟

من دخترم که به دنیا اومد خیلی چاق شده بودم به ۸۴ رسیدم که ۸ ماهگی دخترم رفتم دکتر تغذیه رژیم شیردهی ...

خیلی عالی کم‌کردی. موند یا برگشت؟

بعدش تا یه مدت دیگه رژیم نداشتم ولی مراعات میکردم که به ۶۹ رسیدم .ولی امسال به ۷۴ رسیدم دوباره که کم ...

رژیمتو یادت نیس عزیز بمن بگی؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

رژیماش چه جوریه ازیناست که دقیقا فلان وعده باید چی بخوری یا انتخابیه؟گیاهی هم میده؟چند وقت به چند وقت میرفتی؟به هوا هزینش میگم

رژیمتو یادت نیس عزیز بمن بگی؟

عزیزم تقریبا همه چی داشتم مثلا هفته ای ۳ روز ناهار برنج با یه تیکه نون داشتم که من فقط یکیشو میخوردم با ۶ قاشق خورشت.شام هم اصلا برنج نداشتم معمولا سبزیجات پخته یا سینه مرغ کبابی.میان وعده هم ۲ بار داشتم یا میوه یا قهوه با شکلات تلخ.سمنو هم چند قاشق داشتم چون شیرو زیاد میکنه

من تو هفت ماه اول شیردهی بیست کیلو چاق شدم ولی با کم خوری دوباره برگشتم به وزن اولم 

من هنوز بچه دار نشدم خیلی چاقم وزنم خیلی سخت میاد پایین واقعا

رژیماش چه جوریه ازیناست که دقیقا فلان وعده باید چی بخوری یا انتخابیه؟گیاهی هم میده؟چند وقت به چند وق ...

نه مثلا از بین وعده های ناهارم میتونستم خودم انتخاب کنم چی بخورم فقط وعده شام و ناهارمو نباید جا بهجا میکردم