2777
2789
عنوان

میخوام حال مادرشوهرم رو بگیرم

574 بازدید | 45 پست

فکر. کرده من زیر. بوته عمل اومدم خواهرشوهرم شهرستانه هر. وقت میاد. شهر. ما چند. روز. که هست همه اش به مهمونی و دور. همیم داداش منم کارش شهر دیگه اس قراره آخر. هفته بیاد مامانم شب چله دعوت شام کرده کلی پشت تلفن با شوهرم دعوا کرد. گفتیم ما هفت تا نه شب میایم پیش شمت نه به بعد. میریم اون طرف قبول نمیکنه 

تو ماه رمضون هم عموم شب شهادت حضرت علی دعوت افطار. کرده بود. گفت نخیر. من نذری دارم دیدم نذر. داره مهمون. داره نرم بهتره ولی الان پر رو. شده حاضر. نیست قبول کنه ما اون طرف بریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن با قابلمه تو سرش😬

عدم امنیت یعنی: توی یه توالت باشی که فاصله سنگ توالتش تا در، بیش از ۱ متر باشه، درش قفل نداشته باشه، و رو به بیرون باز بشه، همش باید نیم خیز و آماده، مثل خط شروع دوی سرعت حالت بگیری!

عزیزم من متوجه نشدم دقیقن چی میگی😞

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

عامل اصلی اختلافات زناشویی تو ایران این مراسمات و مناسبت هاست..نبود بهتر بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شما هم بگو پس من ميرم خونه مادرم شما هم برو خونه مامان خودت

فکر. این کارم کردم اگر کار. به اینجا بکشه از بار. دیگه که خواهرشوهرم اومد شهرمون مهمونیاش رو. نمیرم