2777
2789
عنوان

میخوام حال مادرشوهرم رو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 45 پست
نوبتی خوبه

آره از اول عادتشون دادیم سیزده بدرم ی سال با مامان اینا یه سال هم با فامیل ضوهر اونام دیگه عادت کردن توقعی ندارن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله ما از اول قرارمون با شوهرم این بود هرجا بیشتر بهمون خوش بگذره

یا هرجارو زودتر اکی کردیم

حالا هم اگه اول ب مامانت قول دادی بگو با اونا هماهنگ کردم اول زشته نرم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

هر وقت عیدی چیزی هست من ناراحت میشم جا اینکه خوشحال بشم هم خانواده خودم ناراحت میشن دعوام میکنن هم خانواده شوهرم اگه نرم کاش عید نبود اصلا 😢😢

خدایا دریا دریا شکرت
واقعا این مراسم ها جز. اعصاب خوردی برامون هیچی نداره

عزیزم بیخیالی بهترین چیزه الکی حرص نخور جوش نزن پوستت چروک میشه تو که میدونی اول اخر میری خونه مامانت دیگه بزار هر چی میخان بگن دیگه چرا عین اسپند رو اتیشی

🥴امضام نمیاد 
هر وقت عیدی چیزی هست من ناراحت میشم جا اینکه خوشحال بشم هم خانواده خودم ناراحت میشن دعوام میکنن هم خ ...

خوب نوبتی کنید به هر دو خونواده هم بگید یه سال اینور یه سال اونور .میدونم که باز یه خونواده میخواد زرنگی کنه ولی شما با انصاف باش هر سال یه جا برو.کم کم همه عادت میکنن

خوب نوبتی کنید به هر دو خونواده هم بگید یه سال اینور یه سال اونور .میدونم که باز یه خونواده میخواد ز ...

اره فکر خوبیه ولی حالا دعوا میشه که کدوم خانواده سال اول باشن 

خدایا دریا دریا شکرت

عزیزم در درجه اول اشتباه از شما بوده که برنامتون رو توضیح دادین واسه ایشون همون شب طبق برنامه و قرارتون با همسرتون عمل میکردین الان فرصت دادین به مادرشوهر که بهانه بتراشه نگهتون داره

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اره فکر خوبیه ولی حالا دعوا میشه که کدوم خانواده سال اول باشن 

این دیگه واقعا مهم نیست .مهم اینه که هر سال پاش وایسی .من خودم چند ساله اینکارو میکنم  هر چقدر هم پدر شوهر ومادر شوهر بخوان ما رو بکششونن خونشون اصلا کوتاه نمیام .خوب همه دوست دارن با خوانوادشون باشن .دیگه نوبتی خوبه منصفانست

عزیزم منم سالهای اول اصلا مناسبتها خونه بابامو نمیدیدم حتی یه سال که تو شهر خودمون بودیم هم منو شوهرم میاورد تهران خونه پدرشوهر منم هیچی نمیگفتم حوصله جنگ و نداشتم ولی خداشاهده میدیدم هرجا هست دختر و دامادشم پیششن اصلا نمیذاره با خانواده دامادشون دختره رفت و آمد کنه😒😒

کم کم منم بخودم اومدم عید سال و حتما خانوادگی جمع خودمون تو خونمون تحویل میکنیم

بعد که نیمه تعطیلی مشخص شد میریم خونه بابام اینا عید ها هم میریم خونه بابام اینا شب چله هم قراره خدا بخواد بریم💞💪💞

دیگه نمیرم خونشون و فقط همسرم میره ولی واسه اینجور چیزا حتما شوهرمو هم با خودم میبرم البته نه زوری چون خودشم میگه بیا بریم😚

اون اوایل خیلی اذیت میشدم اونا هم انقدر بدجنس ان مسافرتمو زهرم میکردن😢😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
این دیگه واقعا مهم نیست .مهم اینه که هر سال پاش وایسی .من خودم چند ساله اینکارو میکنم  هر چقدر ...

اره دقیقا باید منم با جدیت همین کارو بکنم خدا کنه حواب بده

خدایا دریا دریا شکرت