2777
2789
عنوان

میخوام حال مادرشوهرم رو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ماه رمضون هم عموم شب شهادت حضرت علی دعوت افطار. کرده بود. گفت نخیر. من نذری دارم دیدم نذر. داره م ...

وااا عزیزم بروخون مادرت اگ خیلی دیدی سمجه ب شوهرت بگوبره اونجا خودت پیش خانوادت

دوستان شوهرش کاری نداره مادر شوهرش آتیش میسوزونه

خب اگه شوهرش مشكلي نداره كه مادرشوهر مورد خاصي نيست بره خونه مامانش در  مقابل تيكه هاي مادرشوهرش هم يه لبخند كج و كوله تحويلش بده 

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

قبول نمیکنه که نکنه ... برده اشون که نیستی نذارن پیش خانوادت بری هر سری ادا بازی در بیارن...به شوهرت بگو همونجوری که تو دلت میخواد بری خونه بابات منم مثل تو دوست دارم پیش خانوادم باشم از این ساعت میتونیم بریم پیش بابات اینا از اون ساعتم خونه مامانم اینا‌... ببین چی میگه اگه شوهرتم طرف اونارو گرفت و غیر منطقی عمل کرد کلا اصلا تا ساعت۹ هم نرو خونشون مستقیم برو خونه خانواده خودت...بهشون رو نده سوارت بشن

عزیزم سمت خانواده شوهرمم همینه.دخترا سالی یه بار خونه مادر شوهر نمیرن. فکر کن واسه تعطیلات عید 1 ماه کلا پیش مادرشونن.بعد من یه نهار خونه مادرم میخام برم همشون باهامون قهر میکنننن

سر. هر. مراسمی تو. منی میکنه ما در. هفته دوبار. اونجا میریم خونه مامانم چون. خودم صبح ها میرم کمتر. با شوهرم میریم حالا که داداشم بعد چندماه اومده و. شام دعوتیم داره اذییت میکنه میخوام حالش رو. بگیرم

ولی اگه شوهرتم با خودت ببری زرنگی کردی...شوهرت بره اونجا فاییده نداره...وقتی برنده میشی ک باهم برید😈😈😈😈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”