2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 16378 بازدید | 89 پست
عزیزم بیشتر پستاتو خوندم خیلی ابراز ناراحتی میکنی ،مطمئن باش خداوند صلاح همه مونو بهتر از خودمون مید ...

عزيزم شما خيلي خوبي ولي دست خودم نيست به خدا همين الانم داشتم پست شما رو ميخوندم همين طور بي مهابا اشكهام مياد اصلا هيچ انگيزه اي براي ادامه زندگي ندارم نميدونم چرا اينطوري شدم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خوبه حالا دخترش دختر اوره... حداقل سرت بالاس

من اصلا حرف اطرافیان اندازه فضله موش برام ارزشی نداره.ده تادخترهم داشته باشم به کسی ربطی نداره.فعلا که منتظرم خدایکی بهم بده دعا کن.

عزيزم شما خيلي خوبي ولي دست خودم نيست به خدا همين الانم داشتم پست شما رو ميخوندم همين طور بي مهابا ا ...

عززززززززیزززززززم..  همه پسر میخوان.. اون وخت تو میگی دختر..  اقدام واس بارداریه دختر راحتتر از پسره..  ایشالا واس بچه سوم یه دختر ناز نازی میاری ..اصلا ناامید نباش

من اصلا حرف اطرافیان اندازه فضله موش برام ارزشی نداره.ده تادخترهم داشته باشم به کسی ربطی نداره.فعلا ...

خیلی دوس دارم مثل تو حرفای بقیه برام بی ارزش باشه..  البته تا حدودی هستا..  ولی شوهر ادم ک هر کسی, نیس..  

عززززززززیزززززززم..  همه پسر میخوان.. اون وخت تو میگی دختر..  اقدام واس بارداریه دختر راح ...

واي نه سه تا بچه ؟؟؟؟؟؟؟دومي رو فقط و فقط به اميد دختر آوردم وگرنه همون يكي از سرمم زيادي بود 

نميدونم واااااااالا ديگه از حساسيت گذشته روااااااااااني شدم پسرم كه از مدرسه مياد تا شب چها تا كلمه ...

شک نکن بخاطر بارداری حساس شدی.منم همیشه توی بارداری گریه میکردم اصلا دست خودم نبود

خیلی دوس دارم مثل تو حرفای بقیه برام بی ارزش باشه..  البته تا حدودی هستا..  ولی شوهر ادم ک ...

عزیزم همسرتون احتمالا چون آمادگی بچه دار شدن نداشته وبه اصرار شما راضی شده اینطوریه، نه به خاطر جنسیت بچه.

این تصورات شماس که احساس میکنید جنسیت بچه اونو به بی اهمیتی انداخته.

ذوق وشوق خودتونو بیشتر کنید وبه همسرتونم منتقل کنید.

اتفاقا دخترا شدیدا باباها رو عاشق خونه وزندگی وخودشون میکنن.

الهی تنت سالم باشه ونینیتو با خوشی وراحتی وخوشحالی بغل بگیری

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
منم گول همين حرفا رو خوردم كه دختر راحتتره ولي چراااااااااااا نشد    

منم بچه اولم پسر بود وبرا دومی از ۴ماه قبل اقدام تحت نظر بودم وبا رژیمهای خاص میخواستم جنسیت دختر بشه که نشد وشد پسر😄

اینقدر مطمئن رفتم سونو که فقط چند دقیقه از جواب سونو شوکه بودم وبعدم تا چند ساعت گریه وزاری اما بعدش کنار اومدم واقعا هم بعد دنیا اومدن بچه م فهمیدم چقدر هم جنس بودنشون خوبه وبسیار بسیار راضی بودم.

سومی وچهارمی رو بدون هیچ رژیمی وبا توکل به خدا وراضی بودن به قسمت باردار شدم، شکر خدا سومی دختر شد چهارمی هم آنومالی گفته دختره حالا تا ببینم چی به دنیا میاد😅😂😂

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
عزيزم شما خيلي خوبي ولي دست خودم نيست به خدا همين الانم داشتم پست شما رو ميخوندم همين طور بي مهابا ا ...

تا وقتی تو شکمته این حسو داری درکت میکنم وقتی دنیا بیاد انقدر دوستش داری که باورت نمیشه قبلا چه حسایی داشتی پس بجای غصه های الکی از بارداریت لذت ببر،نذار حسرت این روزا رو بخوری شاید همین پسرت از صدتا دختر بهتر بشه،به نظرم اگه تواناییشو در خودت میبینی به داشتن فرزند سوم فکرکن،اگه هم نمیتونی با دوتا پسرات کیف کن،انقد سخت نگیر.