2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 16378 بازدید | 89 پست
مرسي عزيزم كاش منم روحيه شما رو داشتم خوش بحالتون      

حتماااا داری.❤

فقط الان مثل منی موقع شوک سر دومیم.

دنیا که بیاد میبینی که با دنیا عوضش نمیکنی

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان.

منم بچه دوم را باردارم.یک گل دختر داشتم و الانم دکتر توی ۱۵ هفتگی گفته دختر باردارم.حال اون دوستمون که دوتا دختر داره یا دوتا پسر داره درک میکنم.چون هر دو امید داشتن که هر دو جنس رو داشته باشن.خود منم دوست داشتم دومی پسر باشه که خدا نخواست.انگار یک نفر در حسرت یک دختره و اون یکی با وجود دخترهاش در حسرت پسر.خدا کنه عاقبت بچه هامون خیر باشه.الهی آمین

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

سلام من ماهه اول بارداریمه.۱۹سالمه ویه دختر۹ماهه دارم.خیلی کنجکاوم جنسیت نی نی موبدونم.واینک دستموک روشکمم فشارمیدم اصلاضربان نداره ولی تودخترم داشت.خیلی نگرانم کمکم کنین لطفا

سلام دوستان 6 هفته بچه سومم دوتادخترادارم این ناخواسته بوده خداداده حالم اصلاخوب نیست هیچ چیزی دوست ندارم سردختراول عاشق شیرینی بودم سردختردومم ترشی وشوری میخوردم ولی هیچ کدوم حالت تهوع یابدغذانبودم ولی این سومی داره بدجوراذیتم میکنه بنظرشما جنینم چی میتونه باشه پسر ساده‌تر ما خودم ازخدامیخوام این پسر باشهلطفاراهنمایی کنید

عزیزم خیلی ها هستن که تو حسرت بچه ان.سالها کلی پول خرج میکنن تا یکی از اونی که تو شکم شماست خدا بهشون بده

خواهر من وقتی سر دخترش‌باردار بود میگفت کاش مثل باباش چشماش رنگی باشه وقتی دخترش به دنیا اومد توی چشمش یه خال بود

خواهرم میگفت از بس هی گفتم خدا چشماش روشن باشه اینطور شد

شکر خدارو کن در هر حال و از خدا بخواه سالم باشه

خوانواده شوهر منم خیلی پسر دوستن یکی از جاریام که پسر اورده رو میپرستن

ولی این چیزا فقط دست خداست 

همین که چشمت بهش بیفته حاصری همه رو فداش بکنی😍

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍