2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 16378 بازدید | 89 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟؟؟؟ميشه بگين چند سالتونه و اختلاف سنيه بچه هاتون چقدره؟؟؟؟

۴۰ سالمه

اختلاف سنی اولی ودومی وسومی هر کدوم ۸سال.چهارمی با سومی۳سال ونیم.

وااای نگو چه خاکی به سر کنم، بخدا درکت میکنم اما اونی که خدا به آدم میده قطعا یه چیز دیگس

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
۴۰ سالمه  اختلاف سنی اولی ودومی وسومی هر کدوم ۸سال.چهارمی با سومی۳سال ونیم. وااای نگو چه خاکی ...

بزرگ كردن چهارتا بچه سخت نيست؟؟؟؟؟همسرتون راضيه از اينكه چهارتا بچه داريد؟؟؟شوهر من همين دومي رو هم راضي نبود 

فعلا که سه تان 😅

سختیای خودشو داره به هر حال اما من واقعا عاشق بچم واین تحمل سختیارو برام راحت میکنه.

همسرم از خانواده ایه که همه موافق تک فرزندین خودشم همین طور وتقریبا اولی ودومی وسومی رو بزوووور قبول کرد اما به شدت مسئولیت پذیره وهیچ وقت تو بچه داری خودشو کنار نکشید چون خودش نمیخواسته.

اما چهارمی رو خودشم میخواست

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
بزرگ كردن چهارتا بچه سخت نيست؟؟؟؟؟همسرتون راضيه از اينكه چهارتا بچه داريد؟؟؟شوهر من همين دومي رو هم ...

👆

دعا میکنم حتما حتما یه دخترهم بیاری ❤

فعلا که سه تان 😅 سختیای خودشو داره به هر حال اما من واقعا عاشق بچم واین تحمل سختیارو برام راحت میک ...

واي خوش بحالتون خانواده همسر منم موافق تك فرزندين الان كه دومي رو باردارن همش ميگن تك فرزندي خيلي خوبه و اين حس بد باعث ميشه كه من اصلا به سومي فكر نكنم پرجمعيت ترين خانواده همسرم هستن سه تا پسرن

واي خوش بحالتون خانواده همسر منم موافق تك فرزندين الان كه دومي رو باردارن همش ميگن تك فرزندي خيلي خو ...

اصلا بهش فکر نکن.به توانایی های خودت فکر کن.

تعداد بچه های کسی به دیگری ربطی نداره اخه.

هر کسی با توجه به توان جسمی وعاطفی ومالی و....خودش بچه دار میشه.

دیگه فکر کنم این بدیهی ترین حریم خصوصی افراده😅😂

ببخشيد يعني الان شما يه پسر بيست و هفت ساله دارين؟؟؟؟؟؟؟

خخخخخ چطور حساب کردی؟؟؟؟؟

شایدم من بد گفتم😅

پسر بزرگم۱۸ 

دومی۱۱

دخترم تقریبا۳سالشه که تا چهارمی دنیا بیاد میشه ۳سال وسه ماه