2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 16378 بازدید | 89 پست
دعا میکنم خدا یه کاکل پسر بهت بده.. میدونم چی میگی خیلی بده

عزیزم بااین حال فقط میخوام یه بچه سالم خدا بهم بده‌

ایشالا خدا بچه تو تم سالم نگه داره. بعد هم یه کاکل بسر بهت بده.

من ۴ماه اقدامم هرکار میکنم نمیشه😔😔

خودم كه عاااااااااااااااااشقم شوهرم ميگه برام فرقي نداره ولي به نظرم دوست داشت دومي دختر باشه قبل از ...

میدونی چیه مینو جون... ماها خودمونم انقد پیش شوهرامون تلقین میکنیم اونا بیشتر گوش ب حرف تلقین ما میدن...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بااین حال فقط میخوام یه بچه سالم خدا بهم بده‌ ایشالا خدا بچه تو تم سالم نگه داره. بعد هم یه ک ...

مرسی از دعای خوبت عزیز دلم..  انشاالله ب زودی زوووود نی نی دار میشی گلم

خدا انشاالله نگهدارشون باشه..  

عزیزم من آرزومه این بچه که تو راهی دارم دختر باشه دختر رحمت خداوند هستش نگو این حرف رو و اینکه جنسیت با پدر هستش اینو به خانواده شوهرت و خود شوهرت بگو

دلم خیلی پره..  از محرم ب بعد باهاشون قطع رابطه ام..  بعضی وختا دلم ب حالش میسوزه.. ک من ب ...

منم مث تو بودم بااین تفاوت که شوهرم خیلی هم خوشحال بود.ولی من ناراحت ولی الان که تو چشای دخترم نگاه میکنم خیلی از رفتار اونموقم شرمنده میشم‌.دختر جیگره 

عزیزم من آرزومه این بچه که تو راهی دارم دختر باشه دختر رحمت خداوند هستش نگو این حرف رو و اینکه جنسیت ...

خوشون اینو میدونن ک جنسیت ب مرد بستگی داره..  ولی بازم خودشونو میزنن ب اون راه

خودم كه عاااااااااااااااااشقم شوهرم ميگه برام فرقي نداره ولي به نظرم دوست داشت دومي دختر باشه قبل از ...

عزیزم بیشتر پستاتو خوندم خیلی ابراز ناراحتی میکنی ،مطمئن باش خداوند صلاح همه مونو بهتر از خودمون میدونه شما اگه هر کاری میکردی بازم بچه پسر میشد ،ناشکر نباش مطمئن باش همین بچه زندگیتو پر از شادی میکنه اون الان بعد خدا تورو داره دوستش داشته باش الان احساستو میفهمه بهش بگو که هواشو داری و نمیذاری کسی اذیتش کنه و بدون که خیلی عزیزمیشه،از خدا میخوام تو زندگی کنار شوهرت و دوتا پسرت ارامش داشته باشی مهم هم همینه.