2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 16378 بازدید | 89 پست

[QUOTE=49854509]بچه های جاریای منم دخترن، اما هیچوقت اجازه ندادم کسی در مورد جنسیت بچه م نظر بده.. اونروز همکارم گفت ...[/QUOTEا] 

برای من اونا مهم نیستن.. شوهرم مهمه ک اونم اذیتم میکنه..  کاش یکم دیر بچه اورده بودم ک حداقل قدرشو میدونست.. ن اینکه اینجوری...  همه مردا زنشون حامله میشه هواشو دارن ک حرص نخوره ک ب بچه اسیبی وارد نشه.. شوهر من اصلا ب این موضوع اهمیت نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این حرفا چیه ناشکری نکن دور از جون خدای نکرده خدا روگردون میشه ازتون . همینکه خدا کمکمون کرده حصرت داشتن بچه رو نداشته باشیم بزرگترین لطف و نعمته بعدشم دختر مونس و غمخوار پدر و مادره . پسر و دختر نداره انشااله سالم باشه انشااله عاقبت بخیر بشه خواهر منم دوتا دختر داره اولش همه خانواده شوهرش یه جورایی تیکه مینداختن  الان ماشااله هر دوشون دانشجوی سال سوم پزشکی ان و باعث افتخار هممون

نن چي بگم عزيزم شبانه روز در حال گريه كردم،فكر كنم بچم بيچاره رواني به دنيا بياد ،بچه اولته درسته؟؟؟

اره عزیزم بچه اولمه. .. کاش, خدا صلاح و خواستع دلمونو یکی میکرد.. میگن حتما صلاحت بوده ک اینجوری بشه..  خب صلاحمو با خواسته دلم ی جوری تطبیق میداد..   

من چی بگم ک هردو جاریم پسردارن.من تو اقدامم بخدا خیلی استرس دارم خودم برام فرق نداره دختر و پسر .شوهرمم همینطور ولی از حرفای اونا میترسم. جاری کوچیکتراز خودم تازه ازدواج کرده سریع باردار شد.عکس پرو فایل میزاره مرد کوچک زندگیم و....

درسته که این حق طبیعیه یه آدمه که به یه جنسیت علاقه بیشتری داشته باشه ولی گریه کردن و حرص خوردن و .. ...

اره واس همینه دلم میسوزه... من همیشه عجله کردم..  حتی سر بچه اوردنم..  شوهرمم از همین حرص میخوره

تو فقط دختر دوس داری یا شوهرتم همینطوره؟ 

خودم كه عاااااااااااااااااشقم شوهرم ميگه برام فرقي نداره ولي به نظرم دوست داشت دومي دختر باشه قبل از اينكه جنسيت رو بفهميم همش ميگفت عيد برم از چين برا بچه لباس بخرم ولي فردا ميخواد بره تركيه بهش ميگم برا بچه لباس بخر ميگه ولش كن از همينجا ميگيريم

من چی بگم ک هردو جاریم پسردارن.من تو اقدامم بخدا خیلی استرس دارم خودم برام فرق نداره دختر و پسر .شوه ...

دعا میکنم خدا یه کاکل پسر بهت بده.. میدونم چی میگی خیلی بده