2777
2789
عنوان

چی بود چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مرسی   فعلا هم که سرنوشتم گره خورده یعنی همه چی داشت یهو خیلی خوب می شد که یهو به سمت خیل ...

اون موقعی که فک میکنیم همه چیز درسته و خوبه یا همه چیز غلطه و بده فقط به زمان نیاز داره تا متوجه عمق اون مساله بشیم و تعریف صحیح خیر و شر رو در موردش بفهمیم 

یه روزی میاد و میگیم چه خوبه که توی فلان موقعیت اون چیزی که بهش اصرار داشتم برام پیش نیومد🤨

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خیلی خوبه که.  بهت میاد از اینکه. به زبان دیگه مسلط باشی؟؟

خب چون خیلی ابسترکته بدم میاد. اینکه من ادبیات و فلسفه و زیبایی شناسی بلد باشم یا بتونم چارتا مقاله در موردش بنویسم به کجای دنیا کمک می کنه؟ هیچ نقش مثبتی ندارم تو جامعه. نهایتش اینه به چهار نفر ام ایز آر یاد بدم. خب دندشون نرم خودشون برن بخونن یاد بگیرن، یا از یه استاد دیگه. زبان مسلط بودنم دوست دارم ولی خب یه چیز خیلی شخصیه. به درد بخور نیس. به کسی کمک نمی کنه. فانکشنال نیس. شغلشم پول توش نیس. کسل کننده و دوست نداشتنیه واسم

من از لحظه ای که وارد دانشگاه شدم لحظه شماری میکردم که کار پیدا کنم و شغل خاصی هم مد نظرم بود که توی یک مجموعه چند صد نفره فقط یک نفر از رشته من میخواستن 

یک سالی که بیکار بودم احساس پوچی میکردم و فکر میکردم رشته ای که با جون کندن خوندمش ارزششو نداشت وقتی کار پیدا کردم از خوشحالی زمین و زمان رو نمیشناختم سه ماه از ورودم گذشته بود که تلخ ترین فاجعه ای که ممکن بود جلوی چشمام اتفاق افتاد و یه بچه یکساله جلوی چشمم جون داد و مُرد هرگز دستهای کوچیکش و پاهاش رو فراموش نمی کنم

اون لحظه فکر کردم من برای این شغل ساخته نشدم و استعفا دادم با استعفام موافقت نکردن و چند ماه کارم با جون دادن ادامه پیدا کرد و من هر روز زجر میکشیدم و خودمو لعنت میکردم از همه چیز متنفر شده بودم و حتی زندگی مشترکم رو هم تحت تاثیر قرار دادم به معنای واقعی کلمه آرامش رو از همه گرفته بودم

لحظه به لحظه برام سخت تر میشد تا موردی پیش میومد تمام بدنم شروع به لرزیدن میکرد و همه میفهمیدن حالم خوب نیست پیش سه تا روانپزشک و روانشناس رفتم تا به یه حد متوسطی از آرامش برسم الان بخاطر شرایطی مالی ای که توی اون سه ماه اول برای خودم پیش آوردم نمیتونم کارم رو رها کنم و از صمیم قلبم دلم برای آرامشی که در سکون و خلوت خودم همون خلوتی که یه روزی ازش متنفربودم؛ تنگ شده 

این همون کاریه که یه روزی من با اصرار از خدا خواستمش و فکر میکردم کمترین حقم اینه که توی رشته خودم کار پیدا کنم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خب چون خیلی ابسترکته بدم میاد. اینکه من ادبیات و فلسفه و زیبایی شناسی بلد باشم یا بتونم چارتا مقاله ...

میدونی.  ببخشید اینو میگم.  محدود فکر میکنی.   اگر. واقعا تخصص عملی میخواستی.  باید رو علوم پایه متمرکز میشدی.   بازم واسه هیچی دیر نیست.  اگر واقعا. علاقه خاصی. به رشته ای داری. بازم میتونی بخونی 

میدونی.  ببخشید اینو میگم.  محدود فکر میکنی.   اگر. واقعا تخصص عملی میخواستی.  ب ...

متمرکز شده بودم کنکور تجربی رو رتبه خوب نیوردم زبان روزانه قبول شدم نتونستم تغییرش بدم باز برای ارشد هیچی درس نخوندم فقط کنکور دادم که مجاز شم بعد تصمیم بگیرم زد و رتبه م خیلی خوب شد جوگیر شدم ثبت نام کردم حالا موندم توش. فقط به خاطر حرف مردم که دانشگاه نرفته نمونم

من از لحظه ای که وارد دانشگاه شدم لحظه شماری میکردم که کار پیدا کنم و شغل خاصی هم مد نظرم بود که توی ...

آره واقعا آدم نمی فهمه قراره عاقبت چیزی که می خواسته چی بشه

واقعا متاسف شدم 

الان دارم روی خودم کار میکنم در هر موقعیتی در هر شرایطی خودم رو به آرامش برسونم

خییییییییلی کار مشکلیه ولی اگر قرار باشه به ازای هر اتفاق و انتخاب اشتباهی خودمون رو سرزنش کنیم و با شرایط خودمون رو وفق ندیم اون بازه زمانی که به خودی خود سخت هست سخت تر میگذره