2777
2789
عنوان

چی بود چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 57 پست
الان دارم روی خودم کار میکنم در هر موقعیتی در هر شرایطی خودم رو به آرامش برسونم خییییییییلی کار مشک ...

من که خیلی مشکل دارم با این قضیایا دیگه به پوچی رسیدم و کلا ارزشی واسه خودم نمی بینم مشاورم خیلی ریز داره کمک می کنه هنوز بعد از چند ماه محسوس نبوده تاثیرش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی فیلی دماغ جدیدت رو تبریک نگفتم 😀 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من که خیلی مشکل دارم با این قضیایا دیگه به پوچی رسیدم و کلا ارزشی واسه خودم نمی بینم مشاورم خیلی ریز ...

این جمله رو به خاطر بسپر

درست در لحظه ای که همه چیز رو رها میکنی همه چیز حل میشه

درجه اهمیت همه چیز رو برای خودت بیار پایین

الان من ، همونی که از دیدن جون دادن یک بچه ماه ها همه رو دیوونه کردم ، توی یک اتاق خالی کنار یه جسد می ایستم و به تک تک اعضای بدنش که در سکوت دراز کشیده نگاه میکنم و براش دعا میکنم

همه چیزو ساده بگیر و خودت رو مثل یه برگ رها کن

تلاش کن خییییلی تلاش کن ولی در کنارش اجازه بده اون اتفاق هایی که بااااااید بیفتن 

اتفاق ها میان تا در آینده وقتی به بچه هامون نگاه میکنیم و براشون از زندگی مون تعریف میکنیم سرمون رو بلند نگه داریم و بگیم : من از این اتفاق سربلند بیرون اومدم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
الان دارم روی خودم کار میکنم در هر موقعیتی در هر شرایطی خودم رو به آرامش برسونم خییییییییلی کار مشک ...

بله. کاملا. حق با شماست.  بعضی چیز ها را باید پذیرفت و ازش رد شد    همه ما انسانیم.  و اشتباه هم میکنیم.