اشتباه من این بود تا الان درس نخوندم 20 سالم مامانم میگ تو چی شدی که این کوچیک چیزی بشه خیلی سعی کردم به دل نگیرم چیزی نگفتم ولی ته ته دلم ناراحتم یعنی اینقدر درس مهم بود؟؟ البته استرس داشتم و دارم برای درسام ولی حس میکنم درس آرامش میاره تقریبا یا شاید چونخانواده من اینطوری بزرگم کردن و عادت کردم ک درس درس درس مهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی رشتم تجربی بود نخوندم و تغییر رشته دادم تو بیست سالگیم دارم دیپلم میگیرم مامانم هم بیشتر وقتا سرکوفت میزنم خوب بابا جان یکم روحیه بده شاید این دختر نشست خوند
زندگی عجیبه،یکی با یه ماشینش کل زندگی آدمای شهرو داره یکی کل زندگی شو بزاری روی هم نصف اون ماشین نمیشه. توی یه تیمارستان یه آقایی رو با زنجیر بسته بودن که برای بار چهارم خودکشی نکنه در حالیکه اوت طرف دیوار توی اتاق بغلی اون یکی آقاهه داشت برای زنده موندن از شر سرطان معده اش تلاش میکرد. زندگی همینه! همین قدر مزخرف 🥲💔