2777
2789
عنوان

چقدر تو زندگیتون اشتباه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دکترید موفق باشید

عزیزم برای رشد کردن هیچوقت دیر نیست فقط الان که از چیزی پشیمونی نباید بیشتز از این زمان رو از دست بدی.

دیپلمت رو بگیر و اگه دوست داشتی روان شناسی بخون و ادامه بده.هم پرستیژ داره هم جالبه البته اگر دوس داری

عزیزم برای رشد کردن هیچوقت دیر نیست فقط الان که از چیزی پشیمونی نباید بیشتز از این زمان رو از دست بد ...

اره عزیزم اتفاقا خیلی روانشناسی دوست دارم لطفا برام دعا کنید موفق بشم فردا هم امتحان دارم برم بخونم

اره عزیزم اتفاقا خیلی روانشناسی دوست دارم لطفا برام دعا کنید موفق بشم فردا هم امتحان دارم برم بخونم

چشم عزیزم

موفق باشی

آروم باش خوشگل خانوم...

من یکسال پشت کنکور بودم و دختر عموم همون سال اول پزشکی زابل قبول شد ولی من موندم نمی دونی چقدر مقایسه می شدم و...اما خب هدف من این بود پزشکی مرکز استان قبول بشم حالا که یکسال هم پشت موندم حداقل جای به نسبت خوب قبول بشم.

هدفت رو واضح کن این خیلی مهمه حتی الان که من دانشجو ام هدفم رو تمام تلاشم می کنم واضح کنم.

موفق باشی زیبا

دقیقا کاش این حرفا رو مامانم هم بهم میزد و بهم آرامش میدادم

ببین مامانا خیلی ذهنیتشون با ما فرق داره به دل نگیر

درس بخون تلاشتو بکن آیندت بهش بستگی داره تنها کاری که میشه تو این اوضاع کرد اینه که درس بخونی خودتو بکش بالا همیشه اینطوری نمیمونه میگذره 

اشتباه خانواده بدما رو نمیخوان ولی گاهی بهمون ضربه میزنن

همه همین رو میگن برو تاپیک آخری مو ببین میفهمی

زندگی عجیبه،یکی با یه ماشینش کل زندگی آدمای شهرو داره یکی کل زندگی شو بزاری روی هم نصف اون ماشین نمیشه. توی یه تیمارستان یه آقایی رو با زنجیر بسته بودن که برای بار چهارم خودکشی نکنه در حالیکه اوت طرف دیوار توی اتاق بغلی اون یکی آقاهه داشت برای زنده موندن از شر سرطان معده اش تلاش میکرد. زندگی همینه! همین قدر مزخرف 🥲💔

اگه درس رو دوست داری خب ادامه بده 

مگه چند سال داری ؟

فقط ۲۰ سالته 

میدونم فکر میکنی وای چقدر دیر شد ولی نه واقعا دیر نشده 

تازه اوج جوونیته 

اگه هم درس رو دوست نداری بگرد ببین چه کاری واقعا از درون تو رو ذوق زده و شاد میکنه 

همون رو ادامه بده 

به نظرم حرفای بقیه رو هم نادیده بگیر 

هیچکس از احساسات تو به جز خودت خبر نداره

عحب!