اشتباه من این بود تا الان درس نخوندم 20 سالم مامانم میگ تو چی شدی که این کوچیک چیزی بشه خیلی سعی کردم به دل نگیرم چیزی نگفتم ولی ته ته دلم ناراحتم یعنی اینقدر درس مهم بود؟؟ البته استرس داشتم و دارم برای درسام ولی حس میکنم درس آرامش میاره تقریبا یا شاید چونخانواده من اینطوری بزرگم کردن و عادت کردم ک درس درس درس مهم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی رشتم تجربی بود نخوندم و تغییر رشته دادم تو بیست سالگیم دارم دیپلم میگیرم مامانم هم بیشتر وقتا سرکوفت میزنم خوب بابا جان یکم روحیه بده شاید این دختر نشست خوند
کاربری دست سه نفرههه سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟. بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار. چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون ولی نمیشه چکار میشه کردد؟