2777
2789
عنوان

اسکویید گیم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 21 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فصل دو واقعا مزخرف بود موافقم حیف اون نخوابیدنم بخاطرش

من این فصل رو سه روزه تموم کردم کشش برای نگاه کردن نداشتم خیلی فقط می خواستم بدونم توی هفت قسمت تموم می شه دیدم که نه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اتفاقا قوی بوداصولا سریالا فصل دوشون ضعیفه ولی این عالی بود

از نظر ساختار تولید بهتر شده بود ولی از نظر ساختار داستانی نه به نظرم اون بازی های قسمت هم بازم بود و تکرار قسمت یک حتی قاچاق اعضای بازم بود 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
من این فصل رو سه روزه تموم کردم کشش برای نگاه کردن نداشتم خیلی فقط می خواستم بدونم توی هفت قسمت تموم ...

باورت میشه من تا شیش صب بیدار بودم نگا کردم تهشم ک اونجوری تموم شد هنگ کردما مسخرهااااااااا حالا تا دوسال بشنیم واسه فصل بد

کاربری دست دو نفره 🦦😐

باورت میشه من تا شیش صب بیدار بودم نگا کردم تهشم ک اونجوری تموم شد هنگ کردما مسخرهااااااااا حالا تا ...

از قسمت سه اش معلوم بود که تکرار گذشته هستش بیشتر 

باورت میشه من تا شیش صب بیدار بودم نگا کردم تهشم ک اونجوری تموم شد هنگ کردما مسخرهااااااااا حالا تا ...

فصل سه هم معلومه دیگه آخرش قهرمان داستان گروه بازی رو منحل می کنه البته اگر نخوان فصل چهار رو هم بسازند