2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ نکته ای؟

فقط زود بلند نمیشدم..پاهاتو تکیه بده ب دیوار یا تاج تخت..تا ده دیقه ..بعد از پریود یک شب درمیون رابطه و تمام

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

هیچ نکاتی

ناخواسته باردار شدم و فک نمیکردم بدنم درست باشه همه چیزش که بتونم حامله بشم ولی قبلش یه مدت روغن سیاهدانه میزدم به زیر ناف من بخاطر حاملگی نمیزدم بخاطر دردای پریود میزدم که رحمم گرم بشه فک کنم اونم تاثیر داشته

میگن چهار شیره هم تاثیر داره من که میخوردم بخاطر کم خونیم

دعا ، ایه سوره نور ، برا پسر و دختر داشتن تلاش غذایی و خوراکی و حتی استفاده از سرکه طبیعی برای دختر دار شدن قبل رابطه ، دوتا عکس خوشکل از یچه هایی که دوست داشتیم نگاه میکردیم موقعه رابطه , رعایت کردن نوبت ارگاسم برای دختر یا پسر دار شدن، بعد رابطه چند دقیقه پاها بالا به دیوار چسپیده تا تماس اسپرم بیشتر بشه خیلی هم نتیجه داد و عالی بود ,

من دکتر نرفتم پ مکمل اینا نمیخورم

این مدت هم تغذیه مون خوب نبود

حالا دیشب رابطه پرخطر داشتم و نگرانم یه دفعه ای شد

تازه یادم افتاده باید یه نکاتی رعایت میکردیم برا بارداری

❤28بهمن٤٠٢❤
مسائل دینیش رو میشه بگید

مثلا اول و وسط و اواخر ماه قمری اقدام نکنید ، بعضی شبا هم مکروهه برای اقدام کردن ، وقتی طوفان شدید میاد ، ماه گرفتگی بشه ، رو به قبله نباشین ، ساکت باشین موقع اقدام ( اگه یادم باشه نوشته بود بچه دچار مشکل شنوایی میشه ) بزن تو نت خیلی چیزا هست

مثلا اول و وسط و اواخر ماه قمری اقدام نکنید ، بعضی شبا هم مکروهه برای اقدام کردن ، وقتی طوفان شدید م ...

توروخدا واقن مشکل شنوایی میاره؟؟؟

پس اونایی که ناخواسته بود چی

دعا ، ایه سوره نور ، برا پسر و دختر داشتن تلاش غذایی و خوراکی و حتی استفاده از سرکه طبیعی برای دختر ...

واقعا ارگاسم تاثیر داره؟

من به ارگاسم نرسیدم چون ناخواسته حامله شدم ولی خیلیا میگن ربطی نداره

من دوستم اینا موقع تخمک گذاری انجام دادن واسه پسر ولی بچشون دختره به نظر من خدا هرچی بخواد همون میشه خب ینی از زمان قدیم هرکی پسر داره اول ارضا شده؟

ولی مثلا شوهرم پرتاب اسپرمش خوبه البته چشمی میگما آزمایش اینا هیچی ندادیم

و فقط همون پرتاب اولیه رو میگه ریختم داخل و من با یه بار حامله شدم

توروخدا واقن مشکل شنوایی میاره؟؟؟پس اونایی که ناخواسته بود چی

اینا رو واسه احتیاط پیامبر و اماما گفتن ، برو بخونشون خیلی زیادن ، مثلا بعضی روزای هفته هست که میگه اگه اقدام کنید و باردار بشید مثلا بچتون شجاع میشه یا مهربون .....

واقعا ارگاسم تاثیر داره؟من به ارگاسم نرسیدم چون ناخواسته حامله شدم ولی خیلیا میگن ربطی ندارهمن دوستم ...

اره واقعا تاثیر داره اگه خانوم زودتر ارگاسم بشه بچه ها دختر میشن حتی زاویه مقاربت تاثیر داره که شبیه کدوم بسه پدر یا مادر ، اصلا همه چیز دست خداست دوتا ادم سالم و سلامت میشناسم چون خدا بچه داد نخواستن سقط کردن الان 2030ساله ارزشونه بهشون نمیده ولی این نکات هست خالا امتحانشون کنی چه ضرری داره ؟؟؟ ما انتحان کردیم نتیجه عالی بود بخدا

اینا رو واسه احتیاط پیامبر و اماما گفتن ، برو بخونشون خیلی زیادن ، مثلا بعضی روزای هفته هست که میگه ...

من الان حاملم بخونم استرس میگیرم چون ناخواسته بود هیچ کدوم رعایت نشده😂