2777
2789
عنوان

اسکویید گیم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فصل دو واقعا مزخرف بود موافقم حیف اون نخوابیدنم بخاطرش

من این فصل رو سه روزه تموم کردم کشش برای نگاه کردن نداشتم خیلی فقط می خواستم بدونم توی هفت قسمت تموم می شه دیدم که نه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اتفاقا قوی بوداصولا سریالا فصل دوشون ضعیفه ولی این عالی بود

از نظر ساختار تولید بهتر شده بود ولی از نظر ساختار داستانی نه به نظرم اون بازی های قسمت هم بازم بود و تکرار قسمت یک حتی قاچاق اعضای بازم بود 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
من این فصل رو سه روزه تموم کردم کشش برای نگاه کردن نداشتم خیلی فقط می خواستم بدونم توی هفت قسمت تموم ...

باورت میشه من تا شیش صب بیدار بودم نگا کردم تهشم ک اونجوری تموم شد هنگ کردما مسخرهااااااااا حالا تا دوسال بشنیم واسه فصل بد

کاربری دست دو نفره 🦦😐

باورت میشه من تا شیش صب بیدار بودم نگا کردم تهشم ک اونجوری تموم شد هنگ کردما مسخرهااااااااا حالا تا ...

از قسمت سه اش معلوم بود که تکرار گذشته هستش بیشتر 

باورت میشه من تا شیش صب بیدار بودم نگا کردم تهشم ک اونجوری تموم شد هنگ کردما مسخرهااااااااا حالا تا ...

فصل سه هم معلومه دیگه آخرش قهرمان داستان گروه بازی رو منحل می کنه البته اگر نخوان فصل چهار رو هم بسازند