همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خوبهه كه انقدر با خانواده شوهرت خوبي من اصلا دوسشون ندارم
😔عززززیییییززززممممم. الان یه تاپیک دگ میگفتم خانواده همسرم بزرگترین شانس زندگی منند. ایشالا شمام مشکلاتون باهم حل میشه گلم. خدابزرگه😍 سعی کن دوسشون داشته باشی
ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
😔عززززیییییززززممممم. الان یه تاپیک دگ میگفتم خانواده همسرم بزرگترین شانس زندگی منند. ایشالا شمام م ...
در ظاهر مشكل خاصي نداريم انا ادماي سردي هستن كه فقط خودشونو تحويل ميگيرن و بقيه براشون جايگاهي ندارن اداب معاشرتم كه اصلاا بلد نيستن در عوض خانواده خودم كه گرم و شلوغن
والا منم بعداز ازدواج فهمیدم چیه!شاید اسم دیگه ای داشته باشه ما ترکا میگیم لودو. یه بازیه ک از چنتا کارت پر ازعدد و 99تا توپ ک روشون عدد نوشته شده تشکیل میشه وبرپایه شانس هست. منم که شانسم خوووووب!😍 خانواده شوهرم میگن از قدیم الایام این لودوها بوده وهست
ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
خانواده شوهر منم خیلی بی بخارن دور هم ک جمع میشن همش سرشون تو گوشیه اوایل فکر میکردم مشکل منم بعدا ف ...
اينا هم اهل بگو بخند هستن اما رفتارشون با ادم برمورندس و انگار نه انگار عروس خانواده اي و وقتي هم كه به شوهرم اعتراض ميكنم ميگه مامان من بلد نيست اجتماعي ميست البته فقط توجيحه