بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبهه كه انقدر با خانواده شوهرت خوبي من اصلا دوسشون ندارم
😔عززززیییییززززممممم. الان یه تاپیک دگ میگفتم خانواده همسرم بزرگترین شانس زندگی منند. ایشالا شمام مشکلاتون باهم حل میشه گلم. خدابزرگه😍 سعی کن دوسشون داشته باشی
ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
😔عززززیییییززززممممم. الان یه تاپیک دگ میگفتم خانواده همسرم بزرگترین شانس زندگی منند. ایشالا شمام م ...
در ظاهر مشكل خاصي نداريم انا ادماي سردي هستن كه فقط خودشونو تحويل ميگيرن و بقيه براشون جايگاهي ندارن اداب معاشرتم كه اصلاا بلد نيستن در عوض خانواده خودم كه گرم و شلوغن
والا منم بعداز ازدواج فهمیدم چیه!شاید اسم دیگه ای داشته باشه ما ترکا میگیم لودو. یه بازیه ک از چنتا کارت پر ازعدد و 99تا توپ ک روشون عدد نوشته شده تشکیل میشه وبرپایه شانس هست. منم که شانسم خوووووب!😍 خانواده شوهرم میگن از قدیم الایام این لودوها بوده وهست
ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
خانواده شوهر منم خیلی بی بخارن دور هم ک جمع میشن همش سرشون تو گوشیه اوایل فکر میکردم مشکل منم بعدا ف ...
اينا هم اهل بگو بخند هستن اما رفتارشون با ادم برمورندس و انگار نه انگار عروس خانواده اي و وقتي هم كه به شوهرم اعتراض ميكنم ميگه مامان من بلد نيست اجتماعي ميست البته فقط توجيحه