2777
2789
عنوان

***شب نشینی***

| مشاهده متن کامل بحث + 212235 بازدید | 90692 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اسکارلت انقد دلم میخواد خودت و نامزدت رو ببینم😋😋😋😋😋😋😋 بیاید عکس بازی😊😊😊😊😊😊😊

نامزدم که عکسشو aranesh73باید بزاره داداشه ارامشه😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
سلام و شب بخیر😎😎 خوش تیپتون اومد😎😎

خوش اومد خوش اومد

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
اره واقعا بنده خدا چه حوصله ای داشت 😂😂😂

معلومه زن زندگیه که تحمل کرده😁😁😁😁

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

بچه ها بیایین از خنده دار ترین کامنتی که تو نی نی سایت خوندید بگید بخندیم یکم

بچه ها بیاین اهنگ من دراوردی خودم😂😂😂 اونموقع ها زیاد خودمو شیرین میکردم واسه عروسمون از اینا میخ ...

اون مصرع که میگی چ سیبلای پرپستی!باید بگم جنگل با دار و درختش قشنگه!

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

شوهرم میگه یامن یا گوشی؟لعنتیییی اخه این چه دوراهی سختیه برام گذاشتی

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
سلام بچه ها شما کاربری به اسم خودشیفته ندیدید

سلام نه من نمیشناسم