2777
2789
عنوان

***شب نشینی***

| مشاهده متن کامل بحث + 212235 بازدید | 90692 پست
سلام بچه ها شما کاربری به اسم خودشیفته ندیدید

چرا همین الان ازاین تاپیک رد شد تند بری تو تاپیک بعدی بهش میرسی

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !
شوهرم میگه یامن یا گوشی؟لعنتیییی اخه این چه دوراهی سختیه برام گذاشتی

و چه سخت است لحظه خدافظی از شوهر😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

و چه سخت است لحظه خدافظی از شوهر😂😂😂😂

لاااایک

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
بچه ها بیایین از خنده دار ترین کامنتی که تو نی نی سایت خوندید بگید بخندیم یکم

وای الان یکی تاپیک زده بود الهی بچه هاتون تو شیکمتون بمیرن

وحشتناااااک بود دیوونه شدم من😰😰😰😰

وای الان یکی تاپیک زده بود الهی بچه هاتون تو شیکمتون بمیرن وحشتناااااک بود دیوونه شدم من😰😰😰😰

ای داد کی بود؟؟؟

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
وای الان یکی تاپیک زده بود الهی بچه هاتون تو شیکمتون بمیرن وحشتناااااک بود دیوونه شدم من😰😰😰😰

ای وای چرا؟

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
به دوست پسرم گفتم اگه عین این لباس رو واسم پیدا کردی زنت میشم😁😁😁😁😁

ای جان من عاشق لباس عروس ماهیم

سپیده😐😐😐

جووون

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹