2777
2789
عنوان

***شب نشینی***

| مشاهده متن کامل بحث + 212222 بازدید | 90692 پست

حالا که هرکی به هرکیه منم یه چرت و پرتی بگم خالی شم😂

امروز از دوستم شنیدم یه دختره رفته بهش گفته که فلانی ینی من ازش متنفرم😂

اخی عزیزم چقدر به خودت اهمیت میدی اخه من اسمتم درست حسابی نمیدونم چیه😂😂😂

اخیییش خالی شدم

اگه تو این تاپیک هستی خاک بر سرت😂😂😂😂

اوه منو میگی😲😲😲😲😲😲 خوبم😙😘😚😍

اوهوم آبانیا خوشگلن یادت رفته؟؟؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها من عکس جوجه مون رو بذارم نوئه نوئه😋😋😋😋😋😋 امروز ساعت ده و نیم دنیا اومده 😍😍😍😍😍

بزار عزیزم ،مبارک باشه ان شاالله

الا بذکرلله تطمئن القلوب
منم هستم ولی ظرف شستم خستم😩😩😩😩😩😩 یه گوشه میشینم گوش میدم    

هر شب همه اینجاییم فردا شب بیا بترکون😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
چرا بیان  اونا دلقکامون هستن😂😂😂😂

کساااااافط

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
هر شب همه اینجاییم فردا شب بیا بترکون😂

باچه حتما😀😀😀 الانم هستم

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
الان خاص میاد  تولدم بوده 😒حالا ببین

پیر پسره😂😂😂😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕