2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

3980 بازدید | 44 پست

سلام میخام رژیم بگیرم نمیدونم ازمامافاطمه حیدری ک کرمانه ازاون بگیرم یاازماماشادی رحیم منش ماماحیدری هزینه رژیمش هفتصدهشتصده

اماماماشادی دوپونصد وپودرپسرزایی ام داره ک هزینه اون جداست لطفااونایی ک تجربه دارن جواب بدن لطفا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به جای این هزینه ها یا برو ای یو ای یا برو یه دفعه ای وی اف خودتو راحت کن اینا عمش الکیه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

هیچ کدوم فایده ندارن همش گول زدنه...اگه خدا بخواد بهت پسر میدهمنم رژیم دخترزایی رعایت کردم اما سقط ش ...

اخه بعضیامیگن بارژیم جواب گرفتن خوب مسلمااین چیزادخالت توکارخدانمیشه من دختردارم میخام پسرم داشته باشم

اخه هزینه ش خیلی زیادمیشه

الان چند تا بچه داری؟؟ منم ی دختر دارم و میدونم همسرم پسر خیلی دوست داره دومی رو میخوام آی وی اف کنم ب نرم هرینه ش رو کسی ک میخواد یربوه بیاره ب این دنیا باید بتونه پرداخت کنه وگرنه ک کلا بچه نباریم بهتره 

بعدم الن خیلی جاها با بیمه تکمیلی و قیمتای مناسب تر انجام میدن نهایت ی تیکه طلا بفروش

.