2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3998 بازدید | 44 پست
اخه بعضیامیگن بارژیم جواب گرفتن خوب مسلمااین چیزادخالت توکارخدانمیشه من دختردارم میخام پسرم داشته با ...

اکثرا جواب نمیگیرن اگه هم بعضیا استثنا جواب بگیرن به خاطر اینه که بدون رژیم هم پسر دار میشدن ربطی به رژیم نداره...تو همین نی نی سایت خیلی ها رژیم گرفتن اما جنسیت اونی که میخواستن نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو تاپیکمو بخون گفتم چکار کنی که پسردار بشی عنوانش هست چرا دیگه نی نی یار تاپیک حذف نمیکنه.

من بعد دوتا دختر الان شش ماهه پسر باردارم.باید ریزبه ریز چیزایی که گفتمو رعایت کنی انشاله پسردار میشی.واسه نی نی منم دعا کن سالم بیاد بغلم

نمیدونم منم ازاین ماماشنیدم

از این چیزا نخور عزیزم معلوم نیست اصلا چی هستن.همون رژیم هم صد در صد نیست.اگه واقعا برات مهمه که جنسیت بچه تون پسر باشه تنها راه قطعیش آی وی اف با تعیین جنسیت هست.هرچند واسه اینم باید کلی داروی هورمونی مصرف کنی 

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

اکثرا جواب نمیگیرن اگه هم بعضیا استثنا جواب بگیرن به خاطر اینه که بدون رژیم هم پسر دار میشدن ربطی به ...

نمیدونم ولی همیشه باخودم میگم خداازهردوجنس سالم وصالح شو ب همه بده