2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 44 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا ای وی اف نکنه؟

متاسفانه آی وی اف تعییین جنسیت تو کشور ما تبدیل شده به یه بازار پول.من شش ماه دوندگی و خرج کردم تو یه شهر غریب آخرش بدنم شد یه بمب هورمون و هیچی به هیچی.جدای از مخارج هنگفتش روزی ۵تا آمپول میزدم تا دو هفته.آی وی اف واسه کسی که هیچ بچه نداره و تنها راهش هست خوبه

اخه بعضیامیگن بارژیم جواب گرفتن خوب مسلمااین چیزادخالت توکارخدانمیشه من دختردارم میخام پسرم داشته با ...

سلام عزیزم من رژیم پسرزایی گرفتم دوماهه دارم رعایت میکنم .واز یه پیجی دارو گرفتم .که دوستان و حتی هم عروسم نتیجه گرفت.اگه خواستی واست بزارم رژیمو

ایشالله ک نتیجه بگیری قشنگم ، نه ندارم

مرسی عزیزم 

خب نصبش کن برنامه پریودیه روز تخمک گذاریتو میگه خیلی خفنه .اونجام راحت میشه هرسوالی داشتی بپرسی جواب میدن خانوما .اسمتم زدی بگو که اونجا پیام بدم و بهت بگم نکاتو

عزیزم برو تاپیکمو بخون گفتم چکار کنی که پسردار بشی عنوانش هست چرا دیگه نی نی یار تاپیک حذف نمیکنه.من ...

ساام عزیزم میشه لطف کنی رژیم پسرزایی تو واسه من توضیح بدی  ممنون میشم

اخه بعضیامیگن بارژیم جواب گرفتن خوب مسلمااین چیزادخالت توکارخدانمیشه من دختردارم میخام پسرم داشته با ...

آزمایش تعیین جنسیت تو دوماهگی میدن  تو ۸هفته جنسیت دقیق ۹۸ درصد میگه  تو که دوتا دختر داشتی چرا انجام ندادی