2821
2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 115 پست

اخري خَيلي خوبه 😂😂😂 دايي بزرگه من ي بار بچه بودًه دوستاش ميان خونشون بازي كنن مثلا اداي ارايشگرارو در ميارن اينم كأسه ميزاره سر دوستاش همينجوري ميزنه عكسم دارن دقيقا همينً شكلي شده بودن 😂😂😂😂

پس بزار منطقی بریم جلو آقا بگو از این کلاه گیسا هست که طبیعی جلوه میکنه حتی خورده موهای جلو رو هم ن ...

مادره که نمیاد صاف بگه واسه موهات اومدیم خواستگاری ...اینکارو کنه بعد بگه گلاه گیس بوده پسره هم طلاقش میده میفرسته ایران 😈😈😈😅

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری درستش کنم😢😢حس میکنم خیلی بد شدم هنوز ب شوهرم نشون ندادم تل سرمه تو خونه شوهرم خیلی گف کوتاه ...

واسه ما میگه دست به موهات زدی نزدیا وگرنه طلاق

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
اخري خَيلي خوبه 😂😂😂 دايي بزرگه من ي بار بچه بودًه دوستاش ميان خونشون بازي كنن مثلا اداي ارايشگرار ...

😂😂😂😂 ارایشگر قابلی بوده داییت

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
چطوری درستش کنم😢😢حس میکنم خیلی بد شدم هنوز ب شوهرم نشون ندادم تل سرمه تو خونه شوهرم خیلی گف کوتاه ...

مثلا به جاي اينكه بريزي تَو صورتت، تيكه تيكه كن، يكم بپيچون به سمت عقب گيره بزن 

مادره که نمیاد صاف بگه واسه موهات اومدیم خواستگاری ...اینکارو کنه بعد بگه گلاه گیس بوده پسره هم طلاق ...

والا اینجوری که دوسمون گفت مادرشازده از موهاش خوشش اومده 😅

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

شایدم خوب انجام ندادن ....یکم روغن بزن اتوش کن باقی موهاتو از پشت سفت ببند دم اسبی یا گوجی ای ببین چه طور میشی ..فرم صورتت چیه؟؟

والا اینجوری که دوسمون گفت مادرشازده از موهاش خوشش اومده 😅

کلا مو تله ی خوبیه برا خواستگار 

😂😂😂😂 ارایشگر قابلی بوده داییت

خَيلي 😂😂😂 نزديكً عروسيش كه بودً، ي روز همون دوستاش اومدن كه برن همه با هم ارايشگاه ديديم نفري ي كأسه گرفتن دستشون اومديم انتقام بگيريم 😂😂 يعني كل محله ميدونن اين داستانو كأسه ميبينن ميخندن 

شایدم خوب انجام ندادن ....یکم روغن بزن اتوش کن باقی موهاتو از پشت سفت ببند دم اسبی یا گوجی ای ببین چ ...

صورتم گرده تقریبا..موهام خوب شده ب من ننیاد این مدل..دوستم چتری زده بود البته ی گوشه میریخت خیلی بهش میومد منم وسوسه شدم😢

مادره که نمیاد صاف بگه واسه موهات اومدیم خواستگاری ...اینکارو کنه بعد بگه گلاه گیس بوده پسره هم طلاق ...

😬😬 مادره گفته پسرش گفته مثلا ي دختر برام پيدا كن اينجوري باشه اونجوري باشه وليً مامان موهاش حتما خَيلي بلند باشه بهترين دختر دنيا هم باشه موهاش كوتاه به من معرفي نكن 

صورتم گرده تقریبا..موهام خوب شده ب من ننیاد این مدل..دوستم چتری زده بود البته ی گوشه میریخت خیلی بهش ...

به صورت گرد که خیلی میاد باید گوشه هاشو بلند تر میکرد و هرچی به وسط میرسید کوتاهتر منم صورتم گرده هیچی اندازه چتری بهم نمیاد اما بدم میاد همه جا باید اونجوری باشی منمصورتم گرده 

موه خیلی تو زیبایی تاثیر داره،خواهرم قبله موهاش بلند بشه خواستگار درست نداشت موهاش وقتی بلند شد کلی خواتگار اومدبراش

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز