2821
2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 115 پست
😂😂😂 خدايي هر چيزي به دهنتون ميرسه بگين من فردا ي چيزي داشته باشم فقط نزارم اين حرف بزنه وگرنه موه ...

یه کاریم میشه کردا بگه شپش داشتم

اینجوری خودشو با اسفالت یکسان کرده

دگ واکنش مادر شازده بمدنه با خودتون😂😂😂

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
نمیدونم والا بضیاشون چرا اینجورین، ادمو پشیمون میکنن از هرچی کوتاهی موئه😐😕😐

کتک میخوان چیزی نیست 😠😠😠😠😠😠شیطونه میگه موهاشو بپیچ دور دستت از ته بزن براش 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید استارتر، میتونم یه عکس خنده دار درباره همین ارایشگرایی که بد کوتاه میکنن بذارم؟؟؟ باحاله😂

عزيزممم اره چرا كه نه بزار ميخوايم بخنديم دور هم 😬😬

یه کاریم میشه کردا بگه شپش داشتم اینجوری خودشو با اسفالت یکسان کرده دگ واکنش مادر شازده بمدنه با خ ...

نه اخه موضوع اينه اين خودشو به اب و اتيش ميزد دعا نماز روزه ذكر كه ي خواستگار بياد براش ايران نباشه بتونه بره، خَيلي دوستً داره پدرش ميگه فقط اگه ازدواج كنيً تنها نميزارم 😂😂😂 خواستم بيشتر درك كنين حسشو 

شوهرم بهم میگه موهاتو کوتاه کردی ازهمون ورم بروخ مامانت خخخ 

شب كه خواب بودً ي ماشين بردار از ته بزن موهاشو صب بگو از همون تخت مستقيم برو خونهً مامانت  😬

نه اخه موضوع اينه اين خودشو به اب و اتيش ميزد دعا نماز روزه ذكر كه ي خواستگار بياد براش ايران نباشه ...

بزارین پای قسمت ....شاید خیری در کارش بوده 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
نه اخه موضوع اينه اين خودشو به اب و اتيش ميزد دعا نماز روزه ذكر كه ي خواستگار بياد براش ايران نباشه ...

پس بزار منطقی بریم جلو

آقا بگو از این کلاه گیسا هست که طبیعی جلوه میکنه حتی خورده موهای جلو رو هم نشون میده از اونا بگیره فعلا یه چند وقت ملو مادر شازده جولون بده خرش که از پل رد شد از موهای خودش رو نمایی کنه گزینه مناسبیه این جور که شما میگین نزارین راحت از دست بره

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
خوبً درستش كنيً مياد بهت قول ميدم 

چطوری درستش کنم😢😢حس میکنم خیلی بد شدم هنوز ب شوهرم نشون ندادم تل سرمه تو خونه شوهرم خیلی گف کوتاه نکن پشیمون میشی حرفشو گوش ندادم😭😭