2821
2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 115 پست

منم موی بلندی داشتم و خواستگار خوبی نداشتم زد به سرم کوتاهشون کردم بعد چند ماه عقد کردم همیشه مامانم غر میزد اگ اون موهارا داشتی برا ارایشت چه میشد. حالا عیبی نداره شاید اگ کوتاه نمیکرد خواستگاذم پیدانمیشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ديگه قيچي زد به بخت خودش😂😂

حالا پسره مگه پسر شاه پریون بابا ولش

اصلا بگو خودشو به عنوان برادر عروس معرفی کنه بگه ما رسم داریم دخترو تا بعد عروسی نشونش نمیدیم😆😆😆😆 هوم😁

هم پسررو میشناسه هم تا عروسی خدا بزرگه یه کاریش میکنه اونو 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
مامانش کیلو چند باو😂 علف باید به دهن آقا بزه شیرین بیاد 

پسره ايران نيست خوب به مامانش گفته ي دختر خوب ميخوام از ايران محجبه سفارش داده به مامي 

منم موهام تا کمرم بلند هست خیلی به مشکل بلند کردم همسرم بلند دوست داره دیشب گفت موهاتو کمی کوتا کن چ ...

خب برو ارایشگاه، بگو یکم کوتاه کنه پایینشو، فقط خیلیییی مواظب باش، حواست باشه زیاد کوتاه نکنه، بگو شوهرم منو میزنه اگه گوتاهشون کنم، 😂😂😂😂چون بضی ارایشگرا قیچی بگیرن دستشون تا بالایِ بالا کوتاه میکنن😐😐😐😐

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
زود بلند ميشه تقويت كن 

رژیمم هستم ....فکر نکنم مثله قبل بشه ۱۰ سال گذاشته بودم تا رو کمرم برسه 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
پسره ايران نيست خوب به مامانش گفته ي دختر خوب ميخوام از ايران محجبه سفارش داده به مامي 

او له له 

خو پس جلو مامی حاج آقا با چادر بگرده بگه خود پسرت گفته دختر محجبه پیدا گن برام منم جلو بابام چادرمو بر نمیدارم چه برسه شما که مامان شازه باشی😂😂😂😂😂😂😂😂

چه فانتزی ردم من😂😂😂😂😂

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
خب برو ارایشگاه، بگو یکم کوتاه کنه پایینشو، فقط خیلیییی مواظب باش، حواست باشه زیاد کوتاه نکنه، بگو ش ...

چرا واقعا؟؟؟بارها گفتم نوکشو بزن فقط لامصب ۵ سانت بالاترو زده ده آخه باشعور همونو من به زور ماساژ و تقویت و روغن درآوردم 😢😢😢😢

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
نمیدونم چرا دخترا جدیدا همه اینکارو میکنن 😩😩😩😩جو جدیده

والا جديد كه چه عرض كنم  من يادمه خَيلي بچه بودمً هنوز قدم ي متر نشده بودً😬، با مامانم رفته بوديم ارايشگاه ي دختره اومد موهاش از كل قد من بلند تر، از ته ته زد، گفته بودً نامزدم موهامو دوستً داره گفته حق نداري كوتاه كنيً منم اومدم بزنم حاليش بشه حرف حرف منه نه اون 😶😶😶

خب برو ارایشگاه، بگو یکم کوتاه کنه پایینشو، فقط خیلیییی مواظب باش، حواست باشه زیاد کوتاه نکنه، بگو ش ...

یه دوستم خیلی موهای قشنگ بلند داشت رفت آرایشگاه گفته کم کوتا کو اون دیگه خیلی کوتاه کرده خیلی گریه میکرد من تو شهر غریبه استم بلد نیستم کجا برم 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
چرا واقعا؟؟؟بارها گفتم نوکشو بزن فقط لامصب ۵ سانت بالاترو زده ده آخه باشعور همونو من به زور ماساژ و ...

نمیدونم والا بضیاشون چرا اینجورین، ادمو پشیمون میکنن از هرچی کوتاهی موئه😐😕😐

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
او له له  خو پس جلو مامی حاج آقا با چادر بگرده بگه خود پسرت گفته دختر محجبه پیدا گن برام منم ج ...

😂😂😂 خدايي هر چيزي به دهنتون ميرسه بگين من فردا ي چيزي داشته باشم فقط نزارم اين حرف بزنه وگرنه موهاي خودمو ميكنم از دستش 😂😂😂

والا جديد كه چه عرض كنم  من يادمه خَيلي بچه بودمً هنوز قدم ي متر نشده بودً😬، با مامانم رف ...

خخخخخخخخ..گربه رودم حجله کشته

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
نمیدونم والا بضیاشون چرا اینجورین، ادمو پشیمون میکنن از هرچی کوتاهی موئه😐😕😐

من ميگم مثلا سه سانت بزن، ولي اگر پايين موهام خراب شده بهم نشون بده چقدر ميخواي بزني، مورد داشتم خط كش از كيفم در اوردم گفتم ببين سه سانت انقدره 😶😬😬

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز