2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 115 پست
والا همینو بگو، حیف نیس، منم موهام بلنده تا کمر، هی میگم کوتاه کنم، ولی واقعاااا حیفم میاد، پشیمون م ...

منم تا کمر بود اما حسابی خراب شده بود تا شونه هام کوتاه کردم رفت کلی ام دلم براشون تنگ شده 

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
دیروز تو یه خبرگزاری نوشته بود خانوما موهاشونو میفروشن.

آره منم خواهرشوهرم وضع مادیش زیاد خوب نیست امروز میگفت میخوام برم موهای دخترمو بفروشم گفت بردم سانت زدن گفتن 500 میخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همینو بگو، حیف نیس، منم موهام بلنده تا کمر، هی میگم کوتاه کنم، ولی واقعاااا حیفم میاد، پشیمون م ...

من اصلا حوصله موی بلند رو ندارم. الانم به زور خودم رو نگه داشتم که انشالله برا عروسی داداشم مو داشته باشم. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
من اصلا حوصله موی بلند رو ندارم. الانم به زور خودم رو نگه داشتم که انشالله برا عروسی داداشم مو داشته ...

اره هر چيزي به عادته منم قبلا كوتاه بودً موهام مدرسه ميرفتم اصلا نميتونستم درك كنم چجوري تحمل ميكنن الان برعكس كوتاه نميتونم 

منم موهام تا کمرم بلند هست خیلی به مشکل بلند کردم همسرم بلند دوست داره دیشب گفت موهاتو کمی کوتا کن چون خودم بلد نیستم حیفم میاد ماندم بخدا کوتاه کنم یا نه

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤