2821
2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 115 پست
نگو تو  چون الان اونا هر کدوم یه جور برداشت میکنن نمیدونن تو نیتت خیره تلاشتو بکن بهش برسه حتی ...

نه من به خودش ميگم بعدم حالت شوخي خنده هنوز خودشم نميدونه كيه و چه شكليه پسره، من هيچوقت دخالت نميكنم ميفهمم دقيقا چي ميگي 

اگر لاغري و سينه هاي دوستي نداري اره، موهاي باز حواس بيننده رو پرت ميكنه به مو و اگر برجستگي ناشئ از ...

ن لاغرم ن چاق حد وسطم هیکلم خوبه تقریبا همه جیش ب اندازس البته با مکمل و بدتسازی😅الان اخر چیکار کنم؟ببندم یا بازش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب قیمتش سراغ نداری

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
ن لاغرم ن چاق حد وسطم هیکلم خوبه تقریبا همه جیش ب اندازس البته با مکمل و بدتسازی😅الان اخر چیکار کنم ...

لباستو اگر بتوني عكس بزاري بهتر ميتونم كمكت كنم، ولي در كل اگر قدت خَيلي بلند نيست ( منظورم همراه با كفش و پاشنه) دلم اسبي خَيلي بلند تر و لاغر تر نشون ميده مخصوصا با يقه ٧ يا گرد و ايستاده خَيلي بسته 

ي تزريق توي سر انجام ميدن واسه مو هم ريزش قطع ميكنه هم سرعت رشد ميره بالا 

موهام کوتاه کردم دوست دارم زود بلند شه

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

مرسی عزیزم تهران نیستم

این ضایعه جبران ناپذیر رو به دوستتون تسلیت میگم. ایشالا خواستکار بعدی مدل پسرونه دوس داشته باشه😬

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز