2821
2789
عنوان

محض خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 115 پست
صورتم گرده تقریبا..موهام خوب شده ب من ننیاد این مدل..دوستم چتری زده بود البته ی گوشه میریخت خیلی بهش ...

خوب چتري معمولا صورتو گرد نشون ميده، شماً هم كه صورتت گرده تشديدش كرده و خودت اينجوري فكر ميكني كه نمياد بهت تغيير ناگهاني ميخوره توي ذوق ادم بعد چند روز تازه به چشمت مياد كه چقدر خوب شده، با ارايش و حتي يقه لباست كاري كن صورتت دراز ديده بشه مثلا يقه ٧ بپوش و موقع ارايش خط گونتو يكم به سمت پايين عمودي كن به جاي ي خط افقي ، اينجوري متعادل ميشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به صورت گرد که خیلی میاد باید گوشه هاشو بلند تر میکرد و هرچی به وسط میرسید کوتاهتر منم صورتم گرده هی ...

اره همه میگفتن بهت میاد حتی ارایشگر ولی من خوشم نمیاد هییییچ راه حل دیگه ایم نداره ..این چ کاری بود کردم.

همون اول گفت خالش زنگ زده گفته خواستگار واست پیدا شده😑

من سریع کل داستانو خوندم فهمسدم موهاشو به باد داده دگ به سنتی بودنش دقت نکردم.

و این که مردا توو 8 دقیقه میتونن عاشق شن و این عشق میتونه تو. همون اولینملاقاتشون ایجاد شه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
پس بزار منطقی بریم جلو آقا بگو از این کلاه گیسا هست که طبیعی جلوه میکنه حتی خورده موهای جلو رو هم ن ...

فعلا به مادر پسره گفتن سرما خورده ي چند روزي صبر كنين به قول مامانش ببينم چه خاكي به سرم ميريزم 😂😂😂

خوب چتري معمولا صورتو گرد نشون ميده، شماً هم كه صورتت گرده تشديدش كرده و خودت اينجوري فكر ميكني كه ن ...

ب نظرتون با پیراهن بلند اگه دم اسبی ببندم موهامو خوب میشه؟موهام تا کمرمه

فعلا به مادر پسره گفتن سرما خورده ي چند روزي صبر كنين به قول مامانش ببينم چه خاكي به سرم ميريزم 😂😂 ...

اگه قسمت باشه حتما بهش میرسه

من سریع کل داستانو خوندم فهمسدم موهاشو به باد داده دگ به سنتی بودنش دقت نکردم. و این که مردا توو 8 ...

حالا منو بگو اسمون ريسمون بافتم به هم الكي كه حكمتي داره حتما قسمتت نبوده ميگه مكه حالا گفتم بهشون كچل كردمً اونام گفتن نه كه داريً اينجوري ميگي 😬

خوب راستش بگه زشته که

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

بگه کوتاه کرده همون روز موهاشو،ولی قول میده اب سیب زمینی بزنه زود بلند شه  

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
ب نظرتون با پیراهن بلند اگه دم اسبی ببندم موهامو خوب میشه؟موهام تا کمرمه

اگر لاغري و سينه هاي دوستي نداري اره، موهاي باز حواس بيننده رو پرت ميكنه به مو و اگر برجستگي ناشئ از تپلي داشته باشيً به اندازه واقعي به چشم نمياد 😬

حالا منو بگو اسمون ريسمون بافتم به هم الكي كه حكمتي داره حتما قسمتت نبوده ميگه مكه حالا گفتم بهشون ك ...

نگو تو 

چون الان اونا هر کدوم یه جور برداشت میکنن نمیدونن تو نیتت خیره تلاشتو بکن بهش برسه حتی اگه تلاشت نتیجه نداد که بعد نگن عسل انرزی منفی داد و هی موج منفی فرستاد 

بالاخره حرفه دگ آدمیزاد یه جایی میگه 

مزو چیه؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز