2821
2789
عنوان

خانوما🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست
ارع تو رابطه بودم طرف نزدیکی میخاست تموم کردم

انشاالله بهترین ها واست رقم بخوره 

ازدواج هم کردی هیچوقت در مورد بدنت بهش نگو یا عیب نذار رو خودت،اگه از اول این چیزارو بگی اون خیلی رو این چیزا تمرکز می‌کنه و کم‌کم باورش میشه که واقعا بدنت عیب داره 

همیشه از خودت تعریف کن پیشش

مردا اصلا این چیزا واسشون مهم نیست بنظرم

منم خودم حساسم وگرنه همسرم اصلا چیزی نگفته بهم 

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماماباشیدنازنین

خوشحال شدم عزیزم😘😍بهترین ها نصیب دل مهربونت🥰

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

انشاالله بهترین ها واست رقم بخوره ازدواج هم کردی هیچوقت در مورد بدنت بهش نگو یا عیب نذار رو خودت،اگه ...

فداتشم همچنین 

من کلا اعتماد ب نفس پایینی دارم در همه نظر ولی این بدن خیلی اذیتم میکنه مخصوصا پسرای الان ک خیلی دیدن و توقع دارن زنشون بی نقص باشه

فداتشم همچنین من کلا اعتماد ب نفس پایینی دارم در همه نظر ولی این بدن خیلی اذیتم میکنه مخصوصا پسرای ا ...

تو بهترینی😘🥰خودتو دست کم نگیر

اره خیلی نمیدونم چجور از خودم دور کنم این حساسی رو برای تیرگی بیکینی چیکار باید کرد

با چی شیو میکنی