2777
2789
عنوان

خانوما🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 88 پست
ارع تو رابطه بودم طرف نزدیکی میخاست تموم کردم

انشاالله بهترین ها واست رقم بخوره 

ازدواج هم کردی هیچوقت در مورد بدنت بهش نگو یا عیب نذار رو خودت،اگه از اول این چیزارو بگی اون خیلی رو این چیزا تمرکز می‌کنه و کم‌کم باورش میشه که واقعا بدنت عیب داره 

همیشه از خودت تعریف کن پیشش

مردا اصلا این چیزا واسشون مهم نیست بنظرم

منم خودم حساسم وگرنه همسرم اصلا چیزی نگفته بهم 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماماباشیدنازنین

خوشحال شدم عزیزم😘😍بهترین ها نصیب دل مهربونت🥰

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

انشاالله بهترین ها واست رقم بخوره ازدواج هم کردی هیچوقت در مورد بدنت بهش نگو یا عیب نذار رو خودت،اگه ...

فداتشم همچنین 

من کلا اعتماد ب نفس پایینی دارم در همه نظر ولی این بدن خیلی اذیتم میکنه مخصوصا پسرای الان ک خیلی دیدن و توقع دارن زنشون بی نقص باشه

فداتشم همچنین من کلا اعتماد ب نفس پایینی دارم در همه نظر ولی این بدن خیلی اذیتم میکنه مخصوصا پسرای ا ...

تو بهترینی😘🥰خودتو دست کم نگیر

اره خیلی نمیدونم چجور از خودم دور کنم این حساسی رو برای تیرگی بیکینی چیکار باید کرد

با چی شیو میکنی