2821
2789
عنوان

خانوما🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست
اول واخرنداره خواهربعد۲ساع همینی بوده که هس😵‍💫😵‍💫مهارش کن ازالان🤣🤣🤣🤣🤣

چه کاری از دستم برمیاد🫠😂

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

من خودم میترسم طرف بدن منو ببینه فرار کنه ولی خو مث شما میگم دوست داشته باشه اهمیت نمیده

ببین ادم وقتی عاشق طرفشه باورکن هیچی نمیبینه اصلافقط حس میکنه 

چون عاشق طرفه 

چرامگه شماتیرگی داری عزیزم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرم که هیچی نمیگه اصلا چون اونقدر نیست خودم زیاد حساسم اونم میگه تو زیادی حساسی‌ بدنت هیچیش نیست

ولی لیزرعالیه

من خیلی وقته رفتم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

هیچی مگه ازمن کاری براومده؟😑

مجبوریم بسازیم😆

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

ببین ادم وقتی عاشق طرفشه باورکن هیچی نمیبینه اصلافقط حس میکنه چون عاشق طرفه چرامگه شماتیرگی داری عزی ...

نمیدونم والا آخه چی بگم 

ن من حس میکنم واژنم بد فرمه و اذیت میشم

دوست بودین قبلا؟

نه عزیزم فامیلیم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز