2821
2789
عنوان

خانوما🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطرهمونه😶هرشب صفاسوتی لندنه قک کنم😂😂😂😂بخاطراون انقدرحساسب یکم دیگه بگذره حساسیتت میره😂

متاهلی یه سوال ازت بپرسم

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

چجوری بگم😂ممکنه بخاطر کشیدگی رو زمین باشه؟موقع رابطه مثلامتوجه منظورم شدی گل؟

😂😂😂😂😂

شاید احتمالش باشه حتی بعضی خانوماجارودستی میکشن میگن کشیده میشن 

ولی بیشترژنتیکیه گلم

رعایت کنیدیکمممم😂😂😂😂😂😂😂

واییی ترکیدم ازحرقت😂😂😂😂😂😂

چخبره ازجمعه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

😂😂😂😂😂شاید احتمالش باشه حتی بعضی خانوماجارودستی میکشن میگن کشیده میشن ولی بیشترژنتیکیه گلمرعایت ...

ژنتیکی نیست آخه

😂اولشه ذوق داره بچم😂😂😂😂

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

صددرصد بهترین درمانش لیزرهولی باورت میشه ادم وقتی عاشق طرفه چیزیونمیبینه واقعامیگم

من خودم میترسم طرف بدن منو ببینه فرار کنه ولی خو مث شما میگم دوست داشته باشه اهمیت نمیده

صددرصد بهترین درمانش لیزرهولی باورت میشه ادم وقتی عاشق طرفه چیزیونمیبینه واقعامیگم

شوهرم که هیچی نمیگه اصلا چون اونقدر نیست 

خودم زیاد حساسم 

اونم میگه تو زیادی حساسی‌ بدنت هیچیش نیست

ژنتیکی نیست آخه😂اولشه ذوق داره بچم😂😂😂😂

اول واخرنداره خواهر

بعد۲ساع همینی بوده که هس😵‍💫😵‍💫

مهارش کن ازالان🤣🤣🤣🤣🤣

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

2823
2791
2779
2792