2777
2789
عنوان

خانوما🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطرهمونه😶هرشب صفاسوتی لندنه قک کنم😂😂😂😂بخاطراون انقدرحساسب یکم دیگه بگذره حساسیتت میره😂

متاهلی یه سوال ازت بپرسم

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

چجوری بگم😂ممکنه بخاطر کشیدگی رو زمین باشه؟موقع رابطه مثلامتوجه منظورم شدی گل؟

😂😂😂😂😂

شاید احتمالش باشه حتی بعضی خانوماجارودستی میکشن میگن کشیده میشن 

ولی بیشترژنتیکیه گلم

رعایت کنیدیکمممم😂😂😂😂😂😂😂

واییی ترکیدم ازحرقت😂😂😂😂😂😂

چخبره ازجمعه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

😂😂😂😂😂شاید احتمالش باشه حتی بعضی خانوماجارودستی میکشن میگن کشیده میشن ولی بیشترژنتیکیه گلمرعایت ...

ژنتیکی نیست آخه

😂اولشه ذوق داره بچم😂😂😂😂

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

صددرصد بهترین درمانش لیزرهولی باورت میشه ادم وقتی عاشق طرفه چیزیونمیبینه واقعامیگم

من خودم میترسم طرف بدن منو ببینه فرار کنه ولی خو مث شما میگم دوست داشته باشه اهمیت نمیده

صددرصد بهترین درمانش لیزرهولی باورت میشه ادم وقتی عاشق طرفه چیزیونمیبینه واقعامیگم

شوهرم که هیچی نمیگه اصلا چون اونقدر نیست 

خودم زیاد حساسم 

اونم میگه تو زیادی حساسی‌ بدنت هیچیش نیست

ژنتیکی نیست آخه😂اولشه ذوق داره بچم😂😂😂😂

اول واخرنداره خواهر

بعد۲ساع همینی بوده که هس😵‍💫😵‍💫

مهارش کن ازالان🤣🤣🤣🤣🤣

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤