2777
2789
عنوان

چرا گوگل پلی نمیاره

278 بازدید | 10 پست

میرم توش نمیاره باید چیکار کنم؟ مگه رفع فیـلتر نشد؟ 

بدون فیل شکن میرم توش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گفتن که شدهولی واتساپ هم کار نمیکنه هنوز

آره مال من که نسخه قدیمی و منسوخه باید بروزرسانیش کنم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

رفع فی. لتر شده ولی شاید باورت نشه که خود گوگل پلی ایرانو تح. ریم کرده بدون فی. لتر شکن نمیاد 😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
رفع فی. لتر شده ولی شاید باورت نشه که خود گوگل پلی ایرانو تح. ریم کرده بدون فی. لتر شکن نمیاد 😂🤦🏻 ...

واقعاااا؟ مطمئنی؟ 

فکر نکنما اونا چیکار به ایران دارن ما به این خوووبی

اگه اونجور بود که گوگل هم باید فیلـتر میبود

واقعاااا؟ مطمئنی؟ فکر نکنما اونا چیکار به ایران دارن ما به این خوووبیاگه اونجور بود که گوگل هم باید ...

ننمیدونم والا برای منم صب خوب بود ولی باز فیـلتر شد 

تو اخبار دیدم اینجوری گفته

منم واقعاا امیدوارم نباشه  و الکی باشه چون هم خنده داره هم گریه دار 🤦🏻‍♀️😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨