2777
2789

منم مث توعم

و متاسفانه یه مدت رفتم تو رابطه اوایل خوب بود ولی بعدش ضربه کاری تری خوردم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحتم از اینکه من تو ی شهر دیگ دانشگاه میرم تا همین الان نشده مامانم یا بابام یبار بهم پول بدن تو اون شهر غریبم هزار بار شده پول تاکسی نداشته باشم یعنی هزار تومان تو جیبم نباشه کلی مسیرو پیاده برم گرسنگی بکشم قسط داشته باشم با این سن بعد اونوقت داداشم ک ازدواج کرده هر ماه پولاشونو جمع میکنن میدن ب اون که بدهیاشو بده اونم کلا با زنش تو مسافران. من دارم این وسط با سختی میگذرونم زندگیمو پولم ک خواستنی میگن نداریم.

از این عقده ای شدم که هیشکی ب فکر من نیس کل توجه خانواده ب داداشم و زنشه لوسشون میکنن چه تحقیرایی ک منو کردن یکیو میخاستم من، هر چی از دهنشون در اومد بارم کردن یاد حرفاشون میوفتم ک جلو زنداداشم بهم گفتن یاد تحقیرا یاد کتکا یاد سختیا

2790
2778
2791
2779
2792