2777
2789
عنوان

با مامانم بدجور دعوام شد

1198 بازدید | 74 پست

خیلی الکی میخواستم تو خونمون برای نامزدم تولد بگیرم منو گرفت به کتک که دیگه حوصله ی مسخره بازیاتونو ندارم هرکاری میکنید از خونه ی من برید بیرون پول ندارم براش کادوهم بگیرم برو تو خیابون ک.ن بده پولشو بزار از طرف من

یه حرفای ناموسی خیلی بدی زد بهم الکی الکی زیر بار کتک

خیلی حالم ازش بهم میخورد امشبم دیگه بدتر شد

به نامزدم ناخواسته با گریه تعریف کردم فقط اون حرفشو نگفتم اگر بفهمه خیلی ازش بدش میاد

جهازم نمیده میگه قانونن با من نیست برو دادگاه بپرس

همسرمم بهم گفت ولش کن خودم میخرم همه چیز

ولی مادرشوهرم بارها زده تو سرم این رفتارای مادرمو

دیگه خسته شدم دعاکنید زودتر عروسی بگیریم باهاش قطع رابطه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد عزیزم 

چلی کاش چیزی نمیگفتی 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اشتباه خیلی بزرگی کردی به شوهرت گفتی یه جورایی باخت دادی بهش 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

چقدددددد ساده ای چرا ب نامزدت گفتی چرا ب مامانش رفتارای مادرتو فهموندی چن سالته

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
امشب با اون حرفش بی نهایت از چشمم افتاد صبح میخوام برم خونه ی مادرشوهرم فقط نبینم ریخت نحسشو

بدترین اشتباه میکنی شوهرتو راضی کن برو سرکار

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

خاهری ی چیزی بهم ثابت شده پدر مادر خاهر برادر بدترین هم نباشن بازم جلو همسر خانواده همسر هیچی نگو اون لحظه شاید دفاع کنن ازت و دلداری بدن ولی بین هر زن شوهری گاهی اوقات بحث پیش میاد و فقط کافیه اینارو چوب کنه بزنه تو سرت. 

دوست رفیق نداری حداقل اونجا بگیری بخای جایی رزرو کنی گرونه شدید

خونه ی مادرشوهرم میگیرم

منکه هرروز اونجام اینم روش

لیاقت نداره خواستم اینا تنها نباشن بره بمیره