2777
2789
عنوان

با مامانم بدجور دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 74 پست
خب همینطورن واقعا حالا چی بهشون میرسه الله و اعلم از من هی میپرسن با زن بابات خوبی میگم الحمدلله باز ...

راست میگی

سیاست خیلی مهمه چیزی که من ندارم

ولی خیلی دوره اینا میبینم که یاد بگیرم

منم باید یکم رو خودم کار کنم همه چیو تعریف نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اشتباه میکنی که رفتارها و حرفای مادرت رو به شوهر و مادرشوهرت میگی ، الان فک میکنی نامزدت خیلی عاشقته ولی فردا روز که تو زندگی عشقش فروکش کرد همه این حرفات عین پتک میزنن تو سرت ، اشتباه تربن کار ممکن 

من نامزد بودم داییم از موهام گرفت کشید رو زمین گوشواره گوشمو زخم کرده بود خون میومد سرم اندازه گردو ورم کرده بود ولی اصلا به شوهرم نگفتم با اینکه خیلی دوست داشتم اون موقع باهاش درددل کنم ، الان فک میکنم اگه اون حرفو میگفتم الان نه احترام زیادی به من قائل بود نه به خانواده ام چون می‌فهمید چه بلاهایی میتونن سرم بیارن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
راست میگی باید تو همون جمع میگفتم

میدونی، دوره ی ما تربیتا بجوری بود اکثرمون از الم شنگه بپا کردن میترسیم

درصورتی که اگ حق باهات باشه کاملا هم خوبه یوقتایی، مثلا یوقتایی وسط شوخیاشون اسم خانواده منو یا جاریمو میاوردن ، ما جال الم شنگه یگوشه ناراحت میشدیم اخم میکردیم 

در صورتی ک باید پا میشدیم میگفتیم حد خودتونو بدونید 

یا یجاهایی باید محکم ایستاد گفت دخالت نکنید سرتون توی کار خودتون باشه بزارید ما خوب یا بد زندگیمونو کنیم

۹ ساله عروسشونم ، چون توی سن کم رفتم خونشون باینکه بزرگتر شدم عاقلتر سدم با اینکه باز حداقل روم باز شده، اما هنوز خیلی جاها کم میارم و میبینی هنوز لال نگاهشون میکنم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
همین دیگه اشتباهت همینه ک گذاشتی مادر شوهزت بفهمه اخلاق و کارای مادرتوحتما فردا هم میخوای بری اونجا ...

اصلا همین گفتن باعث میشه به مرور از چشم شوهر بیوفتی بگه اینو که ذیگه خانوادش نمیخان و بهش احترام نمیزارن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خیلی حتی دروغ گفتنشم سخته من فکر میکردم همسر ادم همدم ادم میشه راحت درد و دل میکنم ولی نمیتونم حس می ...

اون همدمت هست رفیق و شریک زندگیت هست ولی هیچ آدمی کامل نیست خودتم کامل نیستی اونم انسانه شاید سادگی کنه ب مادرش بگه ن از سو نیت از رو سادگی 

مادرشوهرها هم معمولا یکم کرم دارن دیگ چرا خودتو بندازی سر زبون اونها ؟

چجوری پراشو چیدی

قبلن اگه از خانوادم چیزی میگفت عین ماست فقط نگاه میکردم و بغض میکردم قهر میکردم

الان یه چیز راجبشون بگه قبل کامل شدن حرفش دهنشو میبندم

میگم اره خانواده تو خوبن فلانی فلان میکنه اون یکی اینجوریه اون یکی اینجوریه

یبار قاطی کردم گفتم سرتو از تو ک،ون خانوادم بکش بیرون بشین لب پنجره خانوادت ببین فقط بابات گا،ییدن بلد بود ننت زاییدن 

یکدومتون ادب ندارید 

واااااااای دیگه اون روز بینهایت بی ادب شدم 😂😂😂

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اخه چیکار کنم کم اوردم دیگه امشب دلم با اون حرفش بدجور شکست، همسرمم مادرمو میشناسه ینی مادرم هرچی می ...

میدونی فردا روز تو خونت نمیتونی به شوهرت بگی بهم بی احترامی نکن کسی از گل نازکتر تا حالا بهم نگفته میدونی راحت دست روت بلند میکنه با خودش میگه براش عادیه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چقد لحن صحبتات بهم ارامش داد🥲🥲❤️‍🩹دلم میخواد برم سرکار ولی شوهرم نمیزارهپدرمم فوت شدهمادرمم که اص ...

دختر خیلی صاف و ساده ای اصلا سیاست نداری چجوری میخای زندگیتو جمع کنی فردا روز

اره واقعا ناخواسته کامل همه همدیگه رو میشناسنچجوری اینکارو کردی که جلوت حرمت نگه دارنمن تا یچیزی میگ ...

توجیح و دفاع نکن مخصوصا وقتی کاملا حق با اوناست 

من هیچوقت جلو خانواده همسرم حق رو به اونا ندادم اما دفاعم نکردم

اگه بحثی میشد سکوت میکردم و بلند میشدم به یه بهونه ای میرفتم یه جا دیگه میفهمیدن دلخور شدم 

بخوای دفاع کنی و مقصر و پیدا کنی تا ابد تو هر دور همی ای بحث و دعوا میشه 

گاهی وقتا جدیت و بحثم لازمه نزار دست پیش بگیرن 

مادرشوهر من ادم مهربون و ساده ایه برا تو حس میکنم زیاد اینطور نیست 

جدی باش و تو مسائل سعی کن خودتو شوهرت برنامه ریزی کنید و حرفارو انتقال بدین 

اصلا حرفای مادرت رو به اونا و حرفای اونارو به مادرت انتقال نده 

چندبار سانسورش کن 

تحمل کن این تایم خیلی سخت میگزره ولی با مدیریت درست از پسش برمیای 

منم مثل تو بودم ..

از گوشی مامانت شماره شوهرت رو پاک کن حتما حتما

ارههه 

ما اولین دعوای مادرم و شوهرم سر همون ارتباط تلفنی پیامکی لامزب بود یه سوع تفاهم گنده ایجاد کرد تا پای طلاق رفتیم 

اسی اصلا نزار تلفنی یا پیامکی در ارتباط باشن منظور همو بد برداشت میکنن همچی بدتر میشه

ارههه ما اولین دعوای مادرم و شوهرم سر همون ارتباط تلفنی پیامکی لامزب بود یه سوع تفاهم گنده ایجاد کرد ...

دقیقا ، مامان من زیاد به گوشی وارد نیست ولی شماره شوهرمو هم نداره 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی