2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مادر شدن معجزه ست واسه همه..خدا انشالله معجزه هامون و حفظ کنه.‌ولی اونایی ک با انتظار زیاد بارداز میشن معجزه رو بهتر درک میکنن😘😘

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم منتظر يه معجزه ام ديروز دكتر بهم گفت بايد ivf بشي😔

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

من من من من من✋✋✋

دکتر بعد از نزدیک به 1 سال اقدام گفت احتمالا لوله هات بستس باید عکس رنگی بندازی منم از مطب اومدم بیرون و زدم زیرگریه شوهرمم داروهام و انداخت سطل اشغال و گفت دیگه لازم نکرده دارو بخوری و بری دکتر فقط فقط فقط توکل کن به خدا همون.ماهی که دارو نخوردم خدا بهم لطف کرد 

منی که با داروام باردار نمیشدم بدون دارو در عرض 1 ماه باردار شدم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

مثلا یکی رو میشناسم..یائسگی زود رس گرفت تو سن کم..بدون تخمک وضع داغون کلی عمل..گفتن بیا رحمتو در بیار دیگه بچه رو فراموش کن..اونم ناامید رفت خونه..ماه بعد رفت بره دکتر واسه ادامه ی کاراش دید پریود نشد...و در کمال ناباوری  باردار بود😱😱😱😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببعد هشت سال نازایی ،برای بار آخر که رفتم دکتر ،دکترم گفت فقط تخمک اهدایی ،من از مطب دکتر تا خونه که تقریبا دوساعته فقط اشک ریختم قلبم آتیش می گرفت خسته شده بودم از این همه دویدن و نرسیدن،شوهرم گفت تا سه ماه دکتر نميريم تا بدنه کمی استراحت کنه، نذر امام جواد کردم و در کمال ناباوری ماه سوم باردار شدم ،قربون امام جواد بشم منو دست خالی برنگردوند

من من من من من✋✋✋ دکتر بعد از نزدیک به 1 سال اقدام گفت احتمالا لوله هات بستس باید عکس رنگی بندازی م ...

خدا روشکر😍😍😍

من من من من من✋✋✋ دکتر بعد از نزدیک به 1 سال اقدام گفت احتمالا لوله هات بستس باید عکس رنگی بندازی م ...

عزیزه دلم چقد به دلم نشست متن زیبات خداروشکر و پناه خودت و نی نیت باشه ...الهی امین❤

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه
کلا مادر شدن معجزه ست واسه همه..خدا انشالله معجزه هامون و حفظ کنه.‌ولی اونایی ک با انتظار زیاد باردا ...

لکه بینیت قطع شد؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢